Νέος αντιδήμαρχος στο δήμο Νεάπολης Συκεών

από Team MyPortal.gr
sms

Λίγους μήνες πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου ο δημοτικός σύμβουλος, Ιωάννης Ζαρίφης ανέλαβε τη θέση του αντιδημάρχου Πολεοδομίας και του τοπικού αντιδημάρχου Νεάπολης στο δήμο Νεάπολης Συκεών.

Ο κ. Ζαρίφης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη τονίζοντας ότι θα κάνει το αυτονόητο για το καλύτερο.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον Δήμαρχο μας Συμεών Δανιηλίδη για την τιμή που μου έκανε να με ορίσει ως Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και τοπικό Αντιδήμαρχο ΝΕΑΠΟΛΗΣ καθώς και όλους εσάς που με την ψήφο σας με εμπιστευτήκατε και μου δώσατε την ευκαιρία να βρίσκομαι για πολλοστή φορά στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας. Όπως είχα υποσχεθεί στο προεκλογικό μου φυλλάδιο τότε , θα σας υποσχεθώ και τώρα ένα πράγμα … να κάνω αυτό που θα κάνατε κι ΕΣΕΙΣ στην θέση μου. Το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ!”, αναφέρει στην ανάρτησή του ο νέος αντιδήμαρχος.

Ο κ. Ζαρίφης στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με την παράταξη του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη, ενώ στις εκλογές του 2014 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Γρηγόρη Χατζησάββα.