Νέα Αριστερά – Στ. Κασσελάκης: Σύγκρουση για «μορφώματα» και «υπονομευτές»

από Team MyPortal.gr
sms

Δριμεία επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος διατυμπάνισε ότι «σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα Νέα Αριστερά δεν πρόκειται να υπάρξει», εξαπέλυσε η τελευταία, τονίζοντας ότι «υπό το βάρος της αποτυχίας του, αναζητεί τώρα τους επόμενους υπονομευτές».

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά υπογραμμίζει ότι «ο κύριος Κασσελάκης φανερώνει τον εσωτερικό του κόσμο όταν κάνει λόγο για “μορφώματα”» και ότι «έχει μετατρέψει ένα πολιτικό κόμμα σε μόρφωμα αντιγράφοντας τον ίνδαλμα του: τον Ντόναλντ Τραμπ. Και υπό το βάρος της αποτυχίας του, αναζητεί τώρα τους επόμενους υπονομευτές. Αυτό το αντιλαμβάνονται κάθε μέρα οι αριστεροί πολίτες – εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ».

«Για να τελειώνουμε. Ο κύριος Κασσελάκης δεν έχει κατανοήσει ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει ή να συμπράξει μαζί του. Γιατί είναι η άλλη όψη του κυρίου Μητσοτάκη», προσθέτει και καταλήγει: «αν θέλει ο κύριος Κασσελάκης να βρει ποιοι αποκαλούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ “μαγαζί” ας τους αναζητήσει στο περιβάλλον του. Όχι, στη Νέα Αριστερά».

Νωρίτερα η Νέα Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ διέψευσαν τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συζητήσεις ανάμεσα στα δύο κόμματα με την προοπτική της συνεργασίας, με τον Στέφανο Κασσελάκη να σχολιάζει το σενάριο σε ανάρτησή του λέγοντας «όσο είμαι Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα Νέα Αριστερά δεν πρόκειται να υπάρξει».

«Κατανοώ το μίσος προς το πρόσωπό μου από τη στιγμή που τους «πήρα το μαγαζί», όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, κατηγορώντας, εμμέσως πλην σαφώς, τα πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησαν «αποστάτες».