Ν. Ρωμανός για δήλωση Κεχαγιά: Αντιμετωπίζει τους πολίτες ως ιθαγενείς

από Team MyPortal.gr
sms

Τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλας Κεχαγιά σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη και το διαχωρισμό της θέσης άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Όπως ο κ. Ρωμανός σχολίασε: «μετά το χθεσινό ρεσιτάλ χυδαιότητας του κ. Κασσελάκη, η κα Κεχαγιά προσπάθησε σήμερα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αντιμετωπίζοντας τους πολίτες ως ιθαγενείς και υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις που ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε στα social media “παρερμηνεύθηκαν”… Την ίδια ώρα ο κ. Βασιλειάδης και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαχωρίζουν τη θέση τους από τις “παρερμηνευμένες” αναρτήσεις του προέδρου τους, ουσιαστικά αδειάζοντάς τον, προς τιμήν τους!».

«Ωστόσο, ο κ. Κουρουμπλής βγήκε και δήλωσε ευθαρσώς ότι συμφωνεί με τον κ. Κασσελάκη για τους “υπουργούς – δολοφόνους”! Φυσικά, δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση καθώς είναι ο ίδιος που είχε αποκαλέσει παλαιότερα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κυβέρνηση δολοφόνων. Τότε, βέβαια, είχε διαγραφεί από την ηγεσία του κόμματός του. Σήμερα απλώς ακολουθεί τη γραμμή της νέας ηγεσίας» προσέθεσε και υπογράμμισε: «αυτή είναι η κατάντια της αξιωματικής αντιπολίτευσης», καταλήγει ο Ν. Ρωμανός.

Β. Κεχαγιά: Στη ΝΔ έχουν κάνει την παρερμηνεία «επιστήμη»

Νωρίτερα, η Βούλα Κεχαγιά σχολίασε ότι «στη Νέα Δημοκρατία έχουν κάνει την παρερμηνεία “επιστήμη”».

Αναφέρει ειδικότερα, ότι «αφού απομόνωσαν τα λεγόμενα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, παρερμηνεύουν τις δηλώσεις μου για το τι εστί παρερμηνεία».

«Ας ασχοληθούν με τα προβλήματα της κοινωνίας κι ας αφήσουν τη λάσπη. Κούρασαν», προσέθεσε.