“Μύλος” η διοικούσα παράταξη του δήμου Δέλτα- Παραιτήθηκε ο Γλώσσης, δεν παραιτείται ο Σταματάκης

από Team MyPortal.gr
sms

Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει στην παράταξη του δημάρχου Δέλτα, Γιάννη Ιωαννίδη. Σήμερα το πρωί με ανάρτησή του  ο Γιώργος Γλώσσης ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου αλλά και την αποχώρηση της παράταξής του από τη διοίκηση του δήμου αφήνοντας αιχμές κατά του δημάρχου Δέλτα.

Είχε προηγηθεί πριν λίγες ημέρες η συνάντηση του κ. Ιωαννίδη με στελέχη της παράταξής του στον Αξιό, όπου μεταξύ άλλων είχε ζητήσει τις παραιτήσεις τόσο του κ. Γλώσση, όσο και του κ. Σταματάκη, χωρίς να τους κατονομάσει αλλά φωτογραφίζοντάς τους.  Σε μετέπειτα ανάρτησή του ο κ. Ιωαννίδης είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Όποιος/α δεν προτίθεται να συνεργαστεί και να συμπορευτεί μαζί μου, ζητώ να καταθέσει άμεσα  την παραίτηση του/της και να ακολουθήσει το δρόμο που ήδη έχει επιλέξει».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ, Σπύρος Σταματάκης δηλώνει ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί και παραμένει στη θέση του για την οποία, όπως φέρεται να είπε, έχει δουλέψει σκληρά.

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Γλώσσης στην ανάρτησή του αναφέρει ότι τόσο ο ίδιος, όσο και τα μέλη της παράταξής του δεν ήταν ικανοποιημένοι από τη λειτουργία του δήμου και έκαναν υποδείξεις προς το καλύτερο. Ενώ, πρόσθεσε ότι δεν θα γίνουν «τα εξιλαστήρια θύματα» και πως «δεν φοβόμαστε μη χάσουμε την καρέκλα και το μισθό», καθώς «άλλωστε δεν συμμετείχαμε για αυτά».

Στη σημερινή ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο δήμαρχος Δέλτα στα Διαβατά επανήλθε και ζήτησε εκ νέου την παραίτηση του προέδρου της ΔΕΥΑΔ, καθώς σενάρια που συζητούνται εδώ και καιρό θέλουν τον κ. Σταματάκη να στηρίζει την υποψηφιότητα της Γερακίνας Μπισμπινά και να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό της.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Γλώσσης βρίσκεται σε συνεχείς επαφές στην προσπάθειά του να διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο Δέλτα και αναζητά στελέχη για τη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου του. Όπως δηλώνει και ο ίδιος στο περιβάλλον του, εάν δεν τα καταφέρει, θα αποσυρθεί και δεν θα ασχοληθεί ξανά με τα κοινά.