Μουζουράκης – Κόζαρη: Το Πάσχα στην Αίγινα, το όνομα της κόρης τους και οι νονοί

από Team MyPortal.gr
sms

Με μάτια γεμάτα αγάπη ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τις δύο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του Μαριλού Κόζαρη που βρισκόταν στο πλευρό του στην παρουσίαση του νέου του δίσκου, αλλά και για την οκτώ μηνών κορούλα του.

«Το πιο συγκινητικό τραγούδι για εμένα είναι το “Τρυφερά”, το πιο αλέγκρο είναι το “Πυροτέχνημα”. Αυτά τα δύο τραγούδια τα αφιερώνω στη γυναίκα μου και στην κόρη μου και κυρίως τους στίχους “Ως τα πέρατα του κόσμου την αγάπη μου ακούν”», είπε.

Γεμάτος γλύκα αναφέρθηκε και στο αν βάζει τα τραγούδια του για να τα ακούει η κορούλα του. «Η μαμά της τα βάζει. Τα τραγούδια “Για μας μιλάνε” και το “Τρυφερά” την ξεσηκώνουν. Τη φωνάζω “κο(ρ)ίτσι μου” χωρίς το “ρ”».

43935d6f-panos-mouzourakis-kori.jpg

Στο ερώτημα αν το ζευγάρι έχει καταλήξει στο όνομα της μικρής και στο πότε θα γίνει η βάφτισή της μετά από ένα μίνι οικογενειακό συμβούλιο με τη Μ. Κόζαρη ο Πάνος απάντησε στην «R»: «Τη λέμε Ευελένη από το Ευαγγελία και το Ελένη και σημαίνει “Ωραία Ελένη”. Μας είπαν να το κάνουμε τον Αύγουστο που οι περισσότερες εκπομπές δεν θα έχουν ακόμα ξεκινήσει.

Νονοί θα είναι μια φίλη από την πλευρά της Μαριλούς και ο αγαπημένος μου φίλος που έγραψε το τραγούδι μου ο “Στόχος”», λέει εννοώντας τον Κωστή Μαραβέγια. Στο αν η νονά είναι η Κατερίνα Καινούργιου, ο Πάνος απαντά «όχι, θα είναι μια άλλη φίλη της».

O Πάνος και η Μαριλού αναμένεται να περάσουν τις άγιες ημέρες του Πάσχα στην Αίγινα, το αγαπημένο τους νησί, που αποτελεί τον προσωπικό παράδεισο και ησυχαστήριο του τραγουδιστή.