Μεγάλος Διαδικτυακός Τηλεμαραθώνιος από τη Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ για τη “Φλόγα”

από Team MyPortal.gr
sms

Σε μία σημαντική κοινωνική κινητοποίηση προχωρά την προσεχή Κυριακή 24 Μαΐου η Γραμματεία Οργανωτικού της Νέα Δημοκρατίας, διοργανώνοντας  έναν μεγάλο διαδικτυακό Τηλεμαραθώνιο για τη στήριξη του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια η “Φλόγα”.

Σε αυτήν την κρίσιμη χρονικά συγκυρία με την κοινωνία να βάλλεται σε πολλά επίπεδα, οικονομικά όσο και σε θέματα υγείας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η ανάγκη της έμπρακτης στήριξης Συλλόγων που προσφέρουν “χείρα βοηθείας” σε ευαίσθητα κοινωνικά σύνολα, πολλώ δε μάλλον του Συλλόγου  Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια η “Φλόγα”, φαντάζει πιο αναγκαία από ποτέ.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή 24 Μαΐου από τη Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ Μεγάλος Διαδικτυακός Μαραθώνιος προβολής και οικονομικής στήριξης του έργου του Συλλόγου, με τη συμμετοχή πλήθους Φορέων, Βουλευτών, Δημάρχων, πολιτικών και άλλων παραγόντων από ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής κοινωνίας.

Ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά και διαδικτυακά δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους όσοι θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά να το πράξουν κατά τη διάρκεια της πολύωρης αυτής κοινωνικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ.

Την όλη εκδήλωση θα συντονίσει για τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία  ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Πλάκας, ενώ η προβολή του διαδικτυακού τηλεμαραθωνίου θα πραγματοποιηθεί από το κανάλι youtube της Νέας Δημοκρατίας και από τη σελίδα Facebook της Γραμματείας Οργανωτικού της Νεας Δημοκρατίας.

 


?YouTube Event:
https://youtu.be/xC608fPGvX0
?Facebook live:
Https://www.facebook.com/organwtiko/live
? Κυριακή 24 Μαΐου
12.00 -20.00