Μαρία Μπακοδήμου: Στο νοσοκομείο η παρουσιάστρια: «Όλα πήγαν καλά» – Η ανάρτησή της

από Team MyPortal.gr
sms

Στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη επέμβαση βρέθηκε η Μαρία Μπακοδήμου.

Την είδηση έκανε γνώστη η ίδια κάνοντας ένα ποστ μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ απαθανατίστηκε με τα σωληνάκια αλλά φορώντας το έντονο κραγιόν της θέλοντας να δείξει πως όλα είναι μια χαρά.

mariabacodimou_1697117624_3211977892663853959_657118677.jpg

«Όλα πήγανε καλά ! Ήταν κάτι απλό αλλά το ανεβάζω για να μη μοιράζομαι μόνο βόλτες , φαγητά και ταξίδια αλλά και real life. Real life με φωτεινό κραγιόν πάντα 😜», σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας κάτω από την οποία έσπευσαν να της γράψουν οι επώνυμοι και μη φίλοι της «περαστικά».

Δες το ποστ της

Θυμίζουμε πως η Μαρία Μπακοδήμου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Ελένη, είχε μιλήσει για το αυτοάνοσο με το οποίο διαγνώστηκε.

«Ξυπνάς μια μέρα και σου γίνεται μία διάγνωση, μακάρι να είναι κάτι που το προλαβαίνεις, αλλά μπορεί να είναι και μοιραία. Λειτουργεί ψυχοσωματικά η πίεση, μας μεγαλώνουν με την πεποίθηση ότι πρέπει να τα κάνουμε όλα για να μας αγαπάνε και αφήνουμε τον εαυτό μας πίσω. Αυτό αρχίζει και «φορτώνει» και στο τέλος σου βγαίνει πολύ ακριβά. Όταν άρχισα να δουλεύω με τον εαυτό μου, έγιναν πολύ ωραίες οι σχέσεις με τα παιδιά μου. Όταν πέρασα εκείνη την περίοδο κρίσης, είπα ότι πρέπει να κάνω ψυχανάλυση. Πολύ κοντά χρονικά ήρθε και η διάγνωση για το αυτοάνοσο».

mariabacodimou_1709999939_3320042586762327812_657118677.jpg

Και υπογράμμισε η Μαρία στην Ελένη αποκαλύπτοντας: «Έκανα εντελώς τυχαία check-up για όλα τα άλλα. Είχα κάποιες δερματικές ενδείξεις, πηγαίνω στον δερματολόγο, μου λέει αυτό και με αφήνει σύξυλη. Γυρνάω στο σπίτι παγωμένη, το λέω στα παιδιά και στη μαμά μου και μέσα μου δημιουργήθηκε μία ασπίδα προστασίας, ότι εδώ τώρα κάτι πρέπει να γίνει. Και μόνο που το λένε «αυτοάνοσο», σημαίνει ότι εγώ το έκανα».