Κυρ. Μητσοτάκης: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ακόμα ένα βήμα μπροστά και πιο κοντά στην Ευρώπη

από Team MyPortal.gr
sms

Με μήνυμα του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας ΔημοκρατίαςΚυριάκου Μητσοτάκη, κυκλοφόρησε το προεκλογικό σποτ του κυβερνώντος κόμματος για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε στα κυβερνητικά επιτεύγματα αλλά και στη σημασία των ευρωεκλογών, καταλήγοντας πως «όσο πιο δυνατή είναι η φωνή μας τόσο πιο πολλά θα πετύχουμε για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες. Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ακόμα ένα βήμα μπροστά και ερχόμαστε σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη».

Το μήνυμα του πρωθυπουργού:

«Πριν από μερικούς μήνες μας δώσατε την εντολή να συνεχίσουμε να αλλάζουμε την Ελλάδα και να έρθουμε πιο κοντά στην Ευρώπη. Αυτό προσπαθούμε καθημερινά.

Απέναντι στην ακρίβεια αυξήσαμε μόνιμα μισθούς και συντάξεις. Όμως ξέρουμε ότι οι τιμές επιμένουν να είναι υψηλές γι’αυτό και συνεχίζουμε τη μάχη.

Στην Υγεία προσλαμβάνονται  γιατροί. Ανακαινίζονται νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας ενώ οι δωρεάν εξετάσεις απλώνονται παντού αλλά ειδικά εδώ τα βήματά μας πρέπει να γίνουν άλματα. Το Ψηφιακό Κράτος εξυπηρετεί πια τον πολίτη χωρίς ουρές και ταλαιπωρία. Ωστόσο το βαθύ κράτος αντιστέκεται. Χρειάζονται πιο τολμηρές μεταρρυθμίσεις.

Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε με συνέπεια, συνέχεια αλλά και πιο ισχυρή φωνή από ποτέ. Οι διεκδικήσεις μας στις Βρυξέλλες μπορούν να επιταχύνουν τις αλλαγές που ζητά ο τόπος.

Γι΄αυτό και αυτές οι Ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές. Όσο πιο δυνατή είναι η φωνή μας τόσο πιο πολλά θα πετύχουμε για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες. Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ακόμα ένα βήμα μπροστά και ερχόμαστε σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη».

Δείτε το σποτ της Νέας Δημοκρατίας: