Κυρ. Μητσοτάκης από Κατερίνη: Το κύρος της Ελλάδας αναβαθμίστηκε ουσιαστικά αυτά τα πέντε χρόνια

από Team MyPortal.gr
sms

«Το κύρος της Ελλάδας αναβαθμίστηκε ουσιαστικά αυτά τα πέντε χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κατερίνη κατά την προεκλογική του ομιλία εν όψει των ευρωεκλογών.

Ο πρωθυπουργός αφού ευχαρίστησε το μεγάλο πλήθος που συγκεντρώθηκε παρά τις δυσκολίες του καιρού, σημείωσε «η παρουσία σας εδώ μου δίνει δύναμη για τις τόσο σημαντικές εκλογές της 9ης Ιουνίου για το μέλλον όλων μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Κάθε φορά που βρίσκομαι στη Μακεδονία, στη γενέτειρα του εθνάρχη, αισθάνομαι συγκίνηση. Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Και τώρα το 2024 η Ελλάδα και η Ευρώπη αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Το κύρος της Ελλάδας αναβαθμίστηκε ουσιαστικά αυτά τα πέντε χρόνια. Από μαύρο πρόβατο έχουμε γίνει πρωταγωνιστές των ευρωπαϊκών εξελίξεων. Παράδειγμα προς μίμηση σε πολλούς τομείς. Και πρέπει η Ελλάδα να είναι ισχυρή προς όφελος όλων».

Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της χώρας μας

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο πρωθυπουργός στην Κοινή Αγροτική Πολιτική, σημειώνοντας ότι «ήμουν αυτός που διαπραγματεύτηκε την Κοινή Αγροτική Πολιτική και εξασφάλισα ότι δεν θα χάσουμε πόρους από την Ευρώπη και την επόμενη μέρα θα χρειαστεί πάλι μία ισχυρή Νέα Δημοκρατία να διαπραγματευτεί αλλαγές στην Κοινή Αγροτική Πολιτική οι οποίες θα είναι προς όφελος των αγροτών μας και το πώς θα κάνουμε την πράσινη μετάβαση με έναν τρόπο και έναν ρυθμό που δεν θα ζημιώσει το εισόδημα των αγροτών μας.

Πώς θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε κοινοτικούς πόρους και μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της χώρας μας στην Ευρώπη».