Κινητοποιήσεις αγροτών: Αποχωρούν από τα μπλόκα οι αγρότες Καρδίτσας και Φαρσάλων

από Team MyPortal.gr
sms

Αποχωρούν έπειτα από 33 μέρες από το μπλόκο στον κόμβο του Ε65 την Τρίτη οι αγρότες από την Καρδίτσα και τα Φάρσαλα, ξεκαθαρίζοντας όμως πως «θα συνεχίσουν τον αγώνα».

Ενδεικτικό της διάθεσης των αγροτών να μην υποστείλουν τη «σημαία» του αγώνα, σύμφωνα με το karditsalive.net είναι η απόφαση τους να παρατάξουν από την Τρίτη τα τρακτέρ τους στην είσοδο της πόλης του Παλαμά, όπου και θα παραμείνουν τουλάχιστον μέχρι τις 11 Μαρτίου όπου αναμένεται η νέα συνάντηση με τον Κυρ. Μητσοτάκη για τα θέματα της Θεσσαλίας.

Το μήνυμα της συνέχισης του αγώνα έδωσαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Κων. Τζέλλας και ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Σωκρ. Αλειφτήρας κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (26/2) στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας που για μια ακόμα φορά γέμισε με τρακτέρ και αγρότες αλλά και φορείς και πολίτες που θέλησαν να εκφράσουν την συμπαράσταση και την υποστήριξή τους στον αγώνα τους.

Η μηχανοκίνητη πορεία που πραγματοποίησαν από το μπλόκο δεκάδες τρακτέρ έφτασε στην Καρδίτσα λίγο μετά τις 6.30 με κάποια από τα τρακτέρ να ανεβαίνουν και να παρατάσσονται στην πλατεία και τα υπόλοιπα να παραμένουν επί της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου για όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης.