Κινητικότητα και συναντήσεις στη δεξιά πολυκατοικία!

από Team MyPortal.gr
sms

Κινητικότητα καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στην πολυκατοικία δεξιότερα της ΝΔ. Τόση που ξεπερνιούνται μίση και πρόσφατες μηνύσεις. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Φαήλος Κρανιδιώτης, που με τη «Νέα Δεξιά» κινείται δεξιότερα της ΝΔ, ζήτησε ενημέρωση από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο. Η συνάντηση (φώτο επάνω) έγινε και εξέπληξε πολλούς. Και γιατί ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε θέλουν να ακούσουν το όνομα Φαήλος Κρανιδιώτης, αλλά και γιατί οι κ.κ. Κρανιδιώτης και Καμμένος βρίσκονται στα μαχαίρια, καθώς ο κ. Κρανιδιώτης είχε μηνύσει τον υπουργό για συκοφαντική δυσφήμηση. Μια μήνυση που δεν την παίρνει πίσω και περιμένει την εκδίκασή της ώστε να τα πουν με τον υπουργό στα δικαστήρια.

Μάλιστα είχε προηγηθεί αντίστοιχη ενημέρωση του κ. Καμμένου και προς την καρατομηθείσα από τη ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, που σκοπεύει να ιδρύσει κόμμα με την ονομασία «ΝΕΟ».

Σε όλα αυτά βλέπουν πολλοί ένα σχέδιο του Πάνου  Καμμένου για τη δημιουργία του «ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς». Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ   φαίνεται ότι έχει καταλάβει πως το φλερτ και η συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει. Ετσι ρίχνει τα δίχτυα του παντού και κυρίως στα δεξιά του κόμματος που τον ανέδειξε. Πιθανώς έχοντας ως στήριξη και τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης του Αντώνη σαμαρά Τάκη Μπαλτάκο. Μια προσπάθεια που έχει τη συμπάθεια του Γιώργου Καρατζαφέρη και της Κατερίνας Παπακώστα. Αλλά όχι του Κυριάκου Βελόπουλου και του Σάββα Τσιτουρίδη που δε βλέπουν με καλό μάτι να είναι ο Μπαλτάκος βασικός παίκτης της κίνησης, ενώ στο παιχνίδια υπάρχει πάντοτε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από τη Βόρεια Ελλάδα.

Το σήριαλ για τον «ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς» πάντως θα έχει αρκετά επεισόδια. Ενα από αυτά ήταν η χτεσινή επίσκεψη του Φαήλου Κρανιδιώτη στο Πεντάγωνο και η συνάντησή του  με τον Πάνο Καμμένο.