Η συνάντηση Μπεκίρη-Αγγελούδη, η επίσκεψη Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη και οι αλλαγές στη ΝΔ

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο “Γέρων”

Το γραφείο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη πέρασε σήμερα ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Βουλή και υπεύθυνος του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μιχάλης Μπεκίρης, συνοδευόμενος απο το συντονιστή του γραφείου Γιάννη Παπαγεωργίου.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου μια ώρα και ο δήμαρχος πληροφορούμαι πως ενημέρωσε τα δύο στελέχη του πρωθυπουργού για τα έργα που δρομολογεί και τις κινήσεις του ως νέος δήμαρχος. Μαθαίνω αναφέρθηκε με θετικό τρόπο στη συνάντηση που είχε μετά την εκλογή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι που άλλωστε ο Αγγελούδης λέει και δημόσια.

Απο την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Η ατζέντα του Νίκου Ανδρουλάκη θα περιλαμβάνει αρκετά αγροτικά θέματα καθώς θα συναντηθεί και με αγρότες ενώ θα επισκεφθεί και την Agrotica. Eπίσης το Σάββατο το απόγευμα θα κόψει την βασιλόπιτα του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης.

Αλλαγές στο κόμμα ετοιμάζει η νέα γραμματέας Μαρία Συρεγγέλα, που θα έχουν άρωμα γυναίκας και αρκετά νέα στελέχη.

Χθες στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, παρουσία του προέδρου της Ζήση Ιωακείμοβιτς, έγινε η παράδοση-παραλαβή της προεδρίας της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης απο τον Νίκο Πατσέα στον Γιάννη Ζεχερλή.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγροβιοτόπων η Γραμματεία Εθελοντισμού και Ποιότητας Ζωής της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Θεσσαλονίκης και η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, προγραμματίζουν το Σάββατο επίσκεψη στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Αξιού, στις καλύβες των μυδοκαλλιεργητών στον όρμο Καβούρα καθώς και πεζοπορία και ορνιθοπαρατήρηση στην λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου.