Η προσφώνηση Τζιτζικώστα στον Μητσοτάκη και ο προεκλογικός του ρόλος

από Team MyPortal.gr
sms

Στην πρώτη γραμμή του προεκλογικού αγώνα για τη Νέα Δημοκρατία βρίσκεται ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στο Μαξίμου και την Πειραιώς γνωρίζουν το “γκελ” που κάνει στους πολίτες της Μακεδονίας και του έχουν ζητήσει να βάλει πλάτη κάτι που ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κάνει.   Η περιοχή της Βόρειας Ελλάδας άλλωστε προβληματίζει το κυβερνών κόμμα για τις προς τα δεξιά διαρροές.

Καθόλου τυχαία άλλωστε δεν επιλέχθηκε να προσφωνήσει χθες στη συγκέντρωση στην Πολίχνη τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τον περιφερειάρχη είναι σε άριστο επίπεδο κάτι που φρόντισε να δείξει ο ίδιος ο Μητσοτάκης, όταν μετά την ομιλία του Τζιτζικώστα στο 15ο Συνέδριο του κόμματος σηκώθηκε απο το πάνελ για να τον συγχαρεί.

Επισης συμβολικό ότι ο Τζιτζικώστας μίλησε το πρωί του Σαββάτου μαζί με τις τοποθετήσεις των κορυφαίων στελεχών της διοίκησης της ΝΔ και λίγο πριν τον πρόεδρο του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ.

“Στην Πολίχνη στη Δυτική Θεσσαλονίκη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε έναν τόπο που τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά έργα, τα οποία κάνουν καλύτερη τη ζωή και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και δημιουργούν αναπτυξιακή δυναμική, δίνοντας δυνατότητες και ευκαιρίες για όλους.

Αυτά τα έργα έχουν τη χρηματοδότηση και τη σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γι’ αυτό και οι Ευρωεκλογές τις 9ης Ιουνίου είναι πολύ σημαντικές για τον τόπο και το μέλλον μας”, έγραψε ο Τζιτζικώστας μετά την γαλάζια συγκέντρωση