Η μεγάλη εκδήλωση Τσιόδρα στο Βελλίδειο, ο πανταχού παρών Βαρτζόπουλος και τα πρόσωπα που εκλέγονται ευρωβουλευτές με τη ΝΔ

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο “Φωτογράφος” 

Λίγες ημέρες μέχρι την κάλπη των ευρωεκλογών και η ατμόσφαιρα φαίνεται να ζεσταίνεται, βοηθάει και ο καύσωνας που είναι προ των πυλών…. για να δούμε τι έχουμε από παραπολιτικά και παρασκήνια σήμερα για εσάς.. όπως πάντα αποκαλυπτικά και κυρίως “φωτογραφικά”…

Οργώνει την Β’ Θεσσαλονίκης ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος, δίνοντας δυναμικό παρών και βοήθεια στη ΝΔ για την μάχη των ευρωεκλογών. Άξιο αναφοράς η μεγάλη σε κόσμο ανοικτή εκδήλωση που πραγματοποίησε στην Πυλαία. Μέχρι σήμερα ίσως και να είναι ο μοναδικός βουλευτής τόσο από την Β’ όσο και την Α Θεσσαλονίκης που πραγματοποίησε ανοικτή εκδήλωση για τις ευρωεκλογές, με σκοπό να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την Νέα Δημοκρατία στην συσπείρωση του κόσμου.

Έμαθα πως πολλοί διοικητές και υποδιοικητές νοσοκομείων που δεν έγραψαν καλά στις γραπτές εξετάσεις που διεξήχθησαν πριν μερικές εβδομάδες για την αξιολόγηση τους, έχουν κατεβάσει τα στυλό και πραγματικά δεν ασχολούνται με τα καθημερινά τους καθήκοντα και φυσικά κατ’ επέκταση την εξυπηρέτηση των πολιτών. Ευτυχώς βέβαια για τους πολίτες και τους ασθενείς, μαθαίνω το αρμόδιο Υπουργείο και ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης έχει επιληφθεί του θέματος αστραπιαία και έχει λύσει άμεσα προβλήματα.

Από διάφορες δημοσκοπήσεις μαθαίνω ότι μέχρι στιγμής η πρώτη πεντάδα ευρωβουλευτών με την Νέα Δημοκρατία με τα σημερινά δεδομένα έχει κλείσει: Αυτιάς, Μπελέρη, Μειμαράκης, Βοζενμπεργκ, Πύρρος Δήμας (με τυχαία σειρά) φαίνεται να κόβουν το νήμα της εκλογής με άνεση. Το επόμενο γκρουπ μαθαίνω είναι Ελεονόρα Μελέτη, Τσιόρδας, Κιμπουρόπουλος, Κοντοζαμάνης, Κεφαλογιάννης, Σπυράκη που δίνουν μάχη με σαφές προβάδισμα στους 2 πρώτους. Για να δούμε. Κυριακή κοντή γιορτή..

Μεγάλη σε όγκο και παλμό η προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή Δημήτρη Τσιόδρα στο Βελλίδειο Θεσσαλονίκης.. Το παρών έδωσε το όλον της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης και πάρα πολλοί ΟΝΝΕΔίτες.

Το είπε και το έκανε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου ότι οι συνεδριάσεις του ΔΣ δεν θα γίνονται μόνο στην Αθήνα, αλλά θα υπάρξει αποκέντρωση. Πρώτος σταθμός το Αγρίνιο.

Για ποια γυναίκα Δήμαρχο σε περιφερειακό δήμο της Θεσσαλονίκης κτυπάει το καμπανάκι από την αναβλητικότητά της;

Αυτά τα ολίγα για σήμερα.. καλή συνέχεια