Ι.Καϊτετζίδης στο MyPortal.gr (vid): «Στη σωστή κατεύθυνση η αντιμετώπιση της πανδημίας από την κυβέρνηση. Να εμβολιαστούν οι πολίτες άμεσα.

από Team MyPortal.gr

Ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη σε μια διαφορετική συνέντευξη στη webtv του myportal.gr αποκαλύπτει αν θα ολοκληρώσει την πολιτική του καριέρα ως αυτοδιοικητικός ή αν έχει βλέψεις προς αλλά πολιτικά αξιώματα ενόψει των εκλογών που δεν είναι μακριά.

«Θα κρεμάσω» τη φανέλα ως αυτοδιοικητικος» δηλώνει χαρακτηριστικά και κρίνει τη στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι στη πανδημία, ενώ παράλληλα αξιολογεί τη στάση των πολιτών στο δήμο του.
Ο δήμαρχος μοιράζεται τη λύπη και την αγωνία του για του πολίτες που χάθηκαν στην πανδημία και επιμένει στον άμεσο εμβολιασμό τους.

Σε ότι αφορά τις  πρωτοβουλίες που πήρε ως πρόεδρος της ΠΕΔ ΚΜ ο Ιγνάτιος Καϊτετζίδης εστιάζει στο μεταναστευτικό εξηγώντας τα βήματα που έχουν γίνει σε σχέση με το κοντινό 2019 που παράνομες μεταναστευτικές ροές απειλούσαν την ευημερία των δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Μεγαλεπήβολοι στόχοι και πρότζεκτ που προετοιμάζονται για τα επόμενα χρόνια στο δήμο Πυλαίας –  Χορτιάτη σύμφωνα με το δήμαρχο είναι το μεγαλόπνοο έργο της ανάπλασης της παράκτιας ζώνης της Θεσσαλονίκης σε μια έκταση 40 χιλιομέτρων που ξεκινά από το Καλοχώρι και φτάνει ως το Αγγελοχώρι περνώντας και από την Πυλαία.

Για ένα πρότζεκτ το οποίο θα αναβαθμίσει την περιοχή μίλησε ο δήμαρχος, το νέο γήπεδο του ΑΡΗ όπου πλέον θα «μετακομίσει» στο συγκεκριμένο δήμο σημειώνοντας ότι θα δημιουργηθεί ένα εμπορικό πάρκο αναψυχής, το οποίο συμβαδίζει με τους σχεδιασμούς του δήμου για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Πυλαίας.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στο αποχετευτικό δίκτυο που θα συνδέεται με τον βιολογικό καθαρισμό της Θεσσαλονίκης, στο Καλοχώρι.
Πρόκειται για έργο «περιβαλλοντικής αναβάθμισης» που «θα αλλάξει την καθημερινότητα των κατοίκων», είπε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη.
Η περιβαλλοντική αναβάθμιση του Δήμου, η προστασία των αδέσποτων αλλά και το «φρένο» που πρέπει να μπει στην αχαλίνωτη μετακίνηση των αγριογούρουνων είναι μια από τις προτεραιότητες του Ιγνάτιου Καϊτετζίδη.