Γονείς Δ. Κούκλατζη: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τους απανταχού Έλληνες για την αδιάλειπτη έκφραση της συμπαράστασής τους”

από Team MyPortal.gr
sms

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τους απανταχού Έλληνες για την αδιάλειπτη έκφραση της συμπάθειας και της συμπαράστασής τους, για τις ευχές και τις προσευχές και τα “δώρα” τους. Τους ευχόμαστε από καρδιάς, ο Αναστηθείς Κύριος να τους χαρίζει ψυχική και σωματική υγεία και πολλές χαρές στη ζωή τους”, δήλωσαν χαρακτηριστικά οι γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, που μαζί με τον Άγγελο Μητρετώδη, παραμένουν, από την 1η Μαρτίου, κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, μία μέρα μετά τη πέμπτη συνάντηση με το γιο τους στις φυλακές της Αδριανούπολης αλλά και μια ημέρα πριν το Πάσχα, οι γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους, σε όλους όσους προσεύχονται για τα παιδιά τους και μοιράζονται την αγωνία τους.

Παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουν πότε τα παιδιά τους θα επιστρέψουν στην πατρίδα, λόγω της απροσδιόριστης ημερομηνίας της απαγγελίας του κατηγορητηρίου, δεν επιθυμούν να απευθύνουν έκκληση βοήθειας, αντίθετα, επιλέγουν να ευχαριστήσουν και να ευχηθούν για εκείνους που χωρίς να τους γνωρίζουν στέκονται δίπλα τους με ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα, μία προσευχή.

“Ανάσταση σημαίνει ελπίδα, θάρρος και άδολο ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο. Επί 37 ημέρες βλέπουμε το θάρρος των παιδιών μας και μοιραζόμαστε την ελπίδα τους και μαζί μ’ εμάς, από την πρώτη μέρα της φυλάκισης τους, γονείς από κάθε άκρη της Γης. Σ’ αυτή την τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη διαδρομή προς τη δικαίωση και την επιστροφή των παιδιών μας στην πατρίδα, κοντά μας, το ευχαριστώ και οι ευχές μας προς όλους όσοι έγιναν συνοδοιπόροι μας, είναι απλά μία βαθιά και ειλικρινής ανάγκη”, ανέφερε ο πατέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη.