Γ. Καραγιάννης στη Γιορτή Γραμμάτων του Δ. Λαγκαδά: Να μην αφήσουμε τη θλίψη να ρίξει το ηθικό μας. Είμαστε Μακεδόνες

από Team MyPortal.gr
sms

Μήνυμα – στήριξη προς όλους τους Μακεδόνες και μαθητές του Δήμου Λαγκαδά, απέστειλε ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης από το βήμα της εκδήλωσης “Γιορτή Γραμμάτων” και τη Βράβευση των μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που διοργανώθηκε με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών.

Ο κ Καραγιάννης τόνισε ότι “Δεν πρέπει να αφήσουμε την θλίψη που όλοι νιώθουμε να ρίξει το ηθικό μας. Είμαστε Μακεδόνες, Έλληνες και κανένας δεν μπορεί να μας στερήσει αυτό το δικαίωμα που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας και το οποίο διαφύλαξαν στους αιώνες με αίμα και αγώνες».

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, από το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα και το Σωματείο «Παναγία Σουμελά» σε συνεργασία με τα Ποντιακά Σωματεία του Δήμου Λαγκαδά : «Ένωση Ποντίων Λαγκαδά και Περιχώρων», Κολχικού «Άγιος Ευγένιος Τραπεζούντας», Ποντιακού Συλλόγου Πολυδενδρίου Λαγκαδά, Πολιτιστικού Συλλόγου Λαχανά, Πολιτιστικού Συλλόγου Πέντε Βρυσών, Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυδενδρίου Ασκού «ο Φάρος», Πολιτιστικού Συλλόγου Δρακόντιου, Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλουδίου και Πολιτιστικού Συλλόγου Γερακαρούς «Τα Γεράκια».