Ευ. Αντώναρος: Σβίγκου και Βασιλειάδης φέρεται να μετείχαν σε διαβούλιο ανατροπής Κασσελάκη

από Team MyPortal.gr
sms

Σφοδρή κριτική κατά της Ράνιας Σβίγκου και του Γιώργου Βασιλειάδη, γραμματέα και αναπληρωτή γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο κ. Αντώναρος, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, κατηγόρησε σε δηλώσεις του στο KONTRA τους δύο γραμματείς ότι «παραβίασαν το θεσμικό τους ρόλο», μετέχοντας σε «διαβούλιο ανατροπής» του Νίκου Κασσελάκη, λίγες μέρες πριν από το Συνέδριο του κόμματος.

«Υπάρχουν σ’ αυτή τη γραμματεία, με συγχωρείται που θα το πω έτσι, άνθρωποι οι οποίοι πολιτικά δεν νομίζω ότι έχουν κάτι σπουδαίο στη ζωή τους. Έχω μεγάλη ένσταση για το ρόλο, θα σας το πω εδώ υπεύθυνα και επώνυμα, των δύο γραμματέων, οι οποίοι φέρεται να μετείχαν σε διαβούλιο ανατροπής του Κασσελάκη, λίγες μέρες πριν, παραβιάζοντας ξεκάθαρα το θεσμικό ρόλο τον οποίο έχουν. Δεν μπορούν οι γραμματείς να μετέχουνε σε διαβούλια. Οι Γραμματείς μετέχουν σε θεσμικούς ρόλους. Κι εφόσον οι ίδιοι δεν το έχουν διαψεύσει, εγώ θα περίμενα μέχρι χθες να έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους», σημείωσε ο κ. Αντώναρος.

«Κάποιοι να διαχειριστούν την πίκρα της ήττας τους»

«Κάποιοι πρέπει φροντίσουν να διαχειριστούν την πίκρα της ήττας τους. Άνθρωποι οι οποίοι δεν εξελέγησαν ποτέ και έχουν θέσεις, αυτό εννοώ ως ιερατείο. Και δεν είναι δυνατόν να εμφανίζονται κάποιοι και στο Συνέδριο και να λένε ότι αν δε γίνει αυτό που θέλουν, θα το κάνουνε Κούγκι», σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

«Εδώ υπάρχουν άλλοι οι οποίοι δεν εξελέγησαν, οι οποίοι είναι στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν αναφέρουν μια φορά, σε είκοσι συνεντεύξεις, το όνομα του Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόεδρο, συγκεκριμένο, εκλεγμένο», πρόσθεσε.