Επίθεση Ν. Ανδρουλάκη στη κυβέρνηση από τη Θεσσαλονίκη

από Team MyPortal.gr
sms

Επίθεση κατά της κυβέρνησης  εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης από τη Θεσσαλονίκη.

«Στις 9 Ιουνίου είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αποδοκιμαστεί το κλειστό σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη που περιφρονεί την τοπική αυτοδιοίκηση και την κοινωνία των πολιτών και πολύ μεγάλα έργα ανάπλασης που σχεδιάζονται πίσω από κλειστές πόρτες με μόνη προτεραιότητα το χάιδεμα ισχυρών οικονομικών συμφερόντων κι όχι τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και στη Θεσσαλονίκη, και στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της χώρας» , είπε.

Ο  κ. Ανδρουλάκης που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τρίτη ημέρα επισκέφθηκε το μεσημέρι στον δήμο Καλαμαριάς όπου μεταξύ άλλων συναντήθηκε με την δήμαρχο Χρύσα Αράπογλου .  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε για της αξιοποίηση  του παραλιακού μετώπου.

«Είμαστε το κόμμα της αυτοδιοίκησης, με μεγάλες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να συνεχιστούν . Δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή η συμπεριφορά της κυβέρνησης να περιφρονεί τη δημοκρατική επιλογή του ελληνικού λαού που είναι να εκλέξει αυτοδιοίκηση, δημάρχους, δημοτικά συμβούλια που πρέπει να πρωταγωνιστούν στις αποφάσεις πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Χρύσα Αράπογλου τόνισε πως:

«Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνουν οι σοβαρές πόλεις σε όλον τον κόσμο, δηλαδή το αδόμητο και ελεύθερο παραλιακό μέτωπο, το οποίο να είναι φροντισμένο, να έχει χρήσεις κοινωφέλειας, πολιτισμού και ναυταθλητισμού.  Θέλουμε ανθρώπινες συνθήκες και δεν θέλουμε δόμηση στο παραλιακό μέτωπο». κατέληξε η δήμαρχος Καλαμαριάς.