Εκτός “Ποταμιού” ο Τσαούσης με καταγγελίες για Θεοδωράκη

από Team MyPortal.gr
sms

Την αποχώρησή του απο το “Ποτάμι” ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσαούσης, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής του κόμματος.

Στην επιστολή με την οποία ανακοινώνει την αποχώρησή του αναφέρει πως “ο Σταύρος Θεοδωράκης, ως υποψήφιος αρχηγός του λεγόμενου “νέου φορέα”, χρησιμοποίησε πλέον το Ποτάμι ως προσωπικό του όχημα, αγνοώντας δημοκρατικές διαδικασίες και πνίγοντας κάθε διαφορετική φωνή”.

Όπως τονίζει ο κ. Τσαούσης ακόμη και μετά την αποχώρηση του “Ποταμιού” απο το ΚΙΝΑΛ “ο Σταύρος Θεοδωράκης όχι μόνο δεν αναγνώρισε με θάρρος την τεράστια ευθύνη που βάρυνε τον ίδιο αλλά και τους “εμπνευστές” αυτής της πρωτοβουλίας, αλλά αντίθετα συνέχισε σα να μη συμβαίνει τίποτα. Φυσικά, όσοι αντισταθήκαμε στον εναγκαλισμό μας με τους “σκελετούς” του ΠΑΣΟΚ και αγωνιστήκαμε μέχρις εσχάτων για την απεμπλοκή από το εγχείρημα του “Κινήματος Αλλαγής”, ανταμειφθήκαμε δεόντως: πόλεμος από το “περιβάλλον”, μη συμμετοχή στα όργανα, απαξίωση. Δίπλα στην ηγεσία, σταθερά, μόνο όσοι συμφωνούν σε όλα”.