“Έφυγε” ξαφνικά δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θέρμης

από Team MyPortal.gr
sms

Φτωχότερο είναι από σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμης και η οικογένεια της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Θέρμης, οι οποίοι πενθούν την απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου που με την παρουσία του στήριζε τις δράσεις της τρίτης ηλικίας.

Ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής, με αρμοδιότητα στα ΚΑΠΗ και το πρόγραμμα ¨Βοήθεια στο Σπίτι”, Γιώργος Κοντοπίδης, «έφυγε» ξαφνικά χθες, Μ. Τετάρτη, από τη ζωή.

Σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα, το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμης προχώρησε στο ακόλουθο ψήφισμα:
ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμης , μόλις πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του ξαφνικού και άδικου θανάτου του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Κοντοπίδη, ο οποίος υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις τα κοινά και το Δήμο Θέρμης για πολλά χρόνια,
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ
1. Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
2. Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του και να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του
3. Να αναλάβει τα έξοδα της κηδείας του εκλιπόντος

Τα συλλυπητήρια της εκφράζει και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΗΣ για τον ξαφνικό και αναπάντεχο θάνατο του Γιώργου Κοντοπίδη. Ο επικεφαλής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΡΜΗΣ Δήμαρχος Θεόδωρος Παπαδόπουλος καθώς και οι Αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του αγαπητού φίλου και συναγωνιστή Γιώργου Κοντοπίδη, καθώς επίσης και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του για την απώλεια του προσφιλούς τους προσώπου.

Ο εκλιπών υπήρξε Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νέου Ρυσίου, Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου “Αναγέννηση Ρυσίου” ενώ συμμετείχε και στην εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Νέου Ρυσίου. Ο Γιώργος Κοντοπίδης διέγραψε μια επιτυχημένη και μακρά πορεία στην Αυτοδιοίκηση. Διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος Νέου Ρυσίου από το 1991 έως το 1998, Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμης και Πρόεδρος του ΚΑΠΗ του Δήμου Θέρμης από το 2007 έως το 2010. Το 2011 επανεκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμης και από τότε διατελούσε Αντιπρόεδρος στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής, με αρμοδιότητα στα ΚΑΠΗ και το πρόγραμμα ¨Βοήθεια στο Σπίτι”.