Δήμος Δέλτα: Πιέζουν τον Κράββα, στάση αναμονής ο Φωτόπουλος

από Team MyPortal.gr
sms

Η στάση αναμονής που κρατά ο πρώην δήμαρχος Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος, ο οποίος… το σκέφτεται να είναι υποψήφιος για μια ακόμη φορά για το δημαρχιακό θώκο ή να βάλει πλώρη για τη θέση του υποψηφίου βουλευτή στα Γρεβενά από τη μια και η μη επίσημη ανακοίνωση, μέχρις στιγμής, του σημερινού δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη έχει “φουντώσει” τα σενάρια για νέες υποψηφιότητες για τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Δέλτα. Μια από αυτές είναι η φημολογούμενη υποψηφιότητα του επιχειρηματία Κώστα Κράββα, γιου του πρώην δημάρχου της Χαλάστρας Νίκου Κράββα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πολιτική» ο κ. Κράββας δέχεται πιέσεις να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο καθώς θεωρείται από πολλούς ότι μπορεί να κερδίσει τις εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη.

Ο σημερινός δήμαρχος έχει δηλώσει κατά το παρελθόν σε κατ΄ ιδίαν συναντήσεις ότι πιθανόν να μη διεκδικήσει δεύτερη θητεία στην καρέκλα του δημάρχου. Ο Γιάννης Ιωαννίδης ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και σήμερα τις προθέσεις του, αν και δέχεται σχετικές πιέσεις από τα στελέχη της διοίκησής του, οι οποίοι δεν έκρυψαν την επιθυμία τους να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι. Οι Γιώργος Γλώσσης, Σπύρος Σταματάκης και Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος περιμένουν τις τελικές αποφάσεις του σημερινού δημάρχου για να αποφασίσουν και το δικό τους μέλλον.

Ένα ακόμη από τα ονόματα που εμφανίστηκαν στη λίστα υποψηφίων δημάρχων είναι του μικροβιολόγου από τη Χαλάστρα, Ντίνου Μανωλόπουλου, ο οποίος για πρώτη φορά αναμειγνύεται με τα κοινά.

Χρύσα Κυριακού

(Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Πολιτική”, 28-1-2023)