Δελτίο Τύπου Λήξης 10ου Φιλανθρωπικού Αγώνα Βουνού, “ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΕΛΠΙΔΑ” 2024.

από Team MyPortal.gr
sms

Ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας «ΕΛΠΙΔΑ», υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την οικονομική στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, συνδιοργάνωσε με τον Δήμο Ωραιοκάστρου τον 10ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού “Αυτισμός – ΕΛΠΙΔΑ”, την Κυριακή, 14 Απριλίου 2024.
Χιλιάδες κόσμου, με αφετηρία την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας, έτρεξε σε τρεις διαδρομές, 1 χμ., 5+χμ. και 15 χμ, στέλνοντας ένα δυναμικό μήνυμα αλληλεγγύης και υποστήριξης στη Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ».
Η εντυπωσιακή συμμετοχή χιλιάδων συμπολιτών μας απέδειξε για άλλη μια χρονιά ότι η κοινωνία μας είναι ευαισθητοποιημένη απέναντι στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και ο εξαιρετικά μεγάλος αριθμός παιδιών που έτρεξαν με τις οικογένειές τους δεν έδωσε μόνο παράδειγμα ζωής και αλληλεγγύης αλλά έστειλε και ένα σπουδαίο μήνυμα ελπίδας, ότι τα παιδιά με αυτισμό έχουν και θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στη ζωή και στην καρδιά μας!
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους επίσημους προσκεκλημένους μας, που παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους δρομείς, τους εθελοντές, τους χορηγούς επικοινωνίας, τις σχολικές μονάδες για τη συνεργασία και την κινητοποίηση των μαθητών τους, τους Συλλόγους για την αθρόα συμμετοχή τους, τις επιχειρήσεις που στήριξαν τη δράση μας και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας για την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο μας.
Η προετοιμασία του 11ου Φιλανθρωπικού Αγώνα Βουνού “Αυτισμός – ΕΛΠΙΔΑ”, για τον Απρίλιο του ’25 μόλις ξεκίνησε… Να είμαστε όλοι εκεί!

Δελτίο Τύπου Λήξης 10ου ΑΓΩΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ_ 2024