Δ. Σταμάτης: Τα συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα καθόρισαν τις μετέπειτα πολιτικές εξελίξεις στη χώρα

από Team MyPortal.gr
sms

«Μέχρι τώρα είχαμε τη Novartis 1, τη σκευωρία με μάρτυρες κατηγορίας τρεις κουκουλοφόρους, των οποίων η αξιοπιστία έχει καταρρεύσει πλήρως και θα αντιμετωπίσουν και αυτοί τη Δικαιοσύνη. Τώρα έχουμε τη Novartis 2, όπου οι κατήγοροι θα γίνουν κατηγορούμενοι. Και μάρτυρας κατηγορίας δεν είναι κουκουλοφόρος. Είναι ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο κ. Αγγελής, φίλα προσκείμενος, όπως ο ίδιος ομολογεί, προς την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης και πρώην υπουργός Δημήτρης Σταμάτης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» στη Βεργίνα Τηλεόραση και τον Στέργιο Καλόγηρο.

O υποψήφιος βουλευτής υπογράμμισε πως τα συλλαλητήρια που έγιναν στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα καθόρισαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις μετέπειτα πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. «Είχαν ετοιμάσει την υπόθεση Novartis για να τη σερβίρουν, λίγο πριν τις εκλογές. Τα συλλαλητήρια τους έκαναν να χάσουν την ψυχραιμία τους και για να αλλάξουν τις εντυπώσεις και την εικόνα μπροστά σε αυτό το καταλυτικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί, έφεραν στο προσκήνιο τη στημένη υπόθεση Novartis που την ετοίμαζαν για αργότερα με αποτέλεσμα να κάνουν τραγικά λάθη στη σκευωρία» είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις με την Τουρκία είπε: «Η Τουρκία, να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας, θα είναι μία δύναμη επιθετική απέναντι μας γιατί ο αναθεωρητισμός της Τουρκίας δεν έχει σχέση μόνο με τον Ερντογάν. Όλοι οι Τούρκοι πολιτικοί είναι αναθεωρητικοί. Με άλλα λόγια λένε πως οι συνθήκες, πάνω στις οποίες υπάρχει αυτό το καθεστώς στο Αιγαίο, πρέπει να καταργηθούν».