Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη Ράμα

από Team MyPortal.gr
sms

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η ΕΛΑΣ για την αυριανή επίσκεψη του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα στην Αθήνα, η οποία θα ξεκινήσει με την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζελος» (αναμένεται στις 8.30-9.00 το πρωί).

 Όπως αναφέρεται ο Έντι Ράμα θα συνοδεύεται από περιπου 150 άτομα, συνοδεία που περιλαμβάνει μέλη του υπουργικού συμβουλίου, βουλευτές και 50 δημοσιογράφους.

 Στο Christmas Theater στο Γαλάτσι έχουν διαμορφωθεί δύο αίθουσες για τον πρωθυπουργό της Αλβανίας και τους συνεργάτες του. Εκεί θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του γύρω στις 11.00, ωστόσο ο Ράμα θα έχει και συναντήσεις με ομοεθνείς του, μέλη του κόμματός του και επιχειρηματίες. Λέγεται ότι θα μοιράσει και φυλλάδια για τις διμερείς σχέσεις.

 Αφού ολοκληρωθούν οι συναντήσεις, ο Αλβανός πρωθυπουργός θα πιει καφέ με συνεργάτες στο Γαλάτσι και στις 6.00-7.00 το απόγευμα θα μεταβεί στο αεροδρόμιο για να αποχωρήσει από την Αθήνα.

 Η ανάρτηση του Ράμα

 Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με την οποία απευθύνει πρόσκληση στους Αλβανούς που βρίσκονται στην Αθήνα ή κοντά στην Αθήνα να παρευρεθούν στη συγκέντρωση στο Γαλάτσι, έκανε το πρωί της Παρασκευής ο πρωθυπουργός της Αλβανίας.

 Ο κ. Ράμα στην ανάρτησή του κάνει λόγο για μια «σημαντική στιγμή υπερηφάνειας για όλους τους Αλβανούς στην Ελλάδα».

 Η πρόσκληση συνοδεύεται από ένα οπτικό με την Ακρόπολη και τις σημαίες της Αλβανίας και της Ελλάδας.