Αποσύρεται ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Ηλίας Ζάχαρης

από Team MyPortal.gr
sms

Tην απόφασή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Νεάπολης-Συκέων ανακοίνωσε ο Ηλίας Ζάχαρης,  Ο κ. Ζάχαρης εδώ και καιρό ειχε ανακοινώσει πως θα ειναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος και μάλιστα είχε παρουσιάσει και αρκετούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.  Το 2019 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών και διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Συκεών και Νεάπολης-Συκεών για πολλά χρόνια όπως και περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Διαβάστε το μήνυμά του:

Η Αυτοδιοίκηση υπήρξε η μεγαλύτερη πολιτική μου αγάπη. Από το 2006 όπου εκλεχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος στον τότε Δήμο Συκεών, συνεχίστηκε η επανεκλογή μου το 2010 στον Καλλικρατικό μας πλέον Δήμο Νεάπολης-Συκεών και έπειτα το 2014 ως Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον Απόστολο Τζιτζικωστα.Μεχρι το πρόσφατο 2019 όπου ως επικεφαλής της Παράταξης “Κοινωνική Συνεργασία “είχα την χαρά να συστρατευθούν μαζί μου 100 στελέχη-φίλοι και να μας τιμήσουν με την ψήφο τους χιλιάδες συνδημότες μας δίνοντας μας έτσι την 2η θέση!

Εκεί ακριβώς διαπίστωσα πως η αποκλειστική ενασχόληση μου και η προσήλωση μου στον στόχο αυτό για σχεδόν 1 χρόνο σε συνδυασμό με την αταλάντευτη και σταθερή μου πορεία όλα αυτά τα χρόνια έφεραν το επιτυχές αυτό αποτέλεσμα. Η αστείρευτη συνέπεια λόγων και πράξεων υπάρχει και θα υπάρχει πάντα.

Ομως η αποκλειστική προσήλωση ως Επικεφαλής παράτάξης και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές , ρεαλιστικά ,όπως όλοι καταλαβαίνετε δεν μπορεί να γίνει πράξη. Έτσι εύλογα δεν θα μπορέσει να έρθει η Αλλαγή που όλοι θέλουμε. Έτσι για καθαρά προσωπικούς λόγους ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑ ΜΟΥ και είναι αυτονόητο πως σε αυτές τις δημοτικές εκλογές δεν θα είμαι πουθενά υποψηφιος !

Θέλω να πω ένα μεγάλο “Ευχαριστώ ” αλλά και μια μεγαλύτερη “Συγγνώμη ” στους 38 φίλους-υποψηφίους που ανακοίνωσα στο FB ,όπως επίσης στους υπόλοιπους σχεδόν 50 φίλους που θα ήταν και αυτοί υποψήφιοι μαζί μου αφενός για την στήριξη τους και αφετέρου γιατί τελικά δεν κατάφερα να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.
Παραμονή της Ονομαστικής μου Εορτής πήρα μια δύσκολη απόφαση που θα με συντροφεύει σε όλη μου τη ζωή….όπως και οι ευχές σας….Υπηρέτησα τιμίως και ευσυνειδείτως τα καθήκοντα μου και βέβαια καμία υποψηφιότητα μου δεν έγινε με κάποιο αντάλλαγμα κομματικό ή άλλο. Το αποδεικνύει άλλωστε και η ανωτέρω απόφαση μου!
Αν στα 38 μου χρόνια με μια 18ετη παρουσία και στους 2 βαθμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης βγω 31/12/23 στη σύνταξη ή αν θα είναι απλά ένα μικρό διάλειμμα…θα το δείξει ο Χρόνος και η ίδια η Ζωή!
Να είστε όλοι καλά…
Με ειλικρίνεια όπως πάντα …Ζάχαρης Γρηγ.Ηλίας