Από την Πάτρα στη γιορτή των λαϊκών αγορών ο Α. Τζιτζικώστας

από Team MyPortal.gr
sms

Είναι γνωστές οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με τους εργαζόμενους των λαϊκών αγορών. Και φυσικά δε μπορούσε να λείψει από τη χθεσινή γιορτή τους που πραγματοποιήθηκε στην «Αριστοτέλους».

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ήταν στην Πάτρα τις προηγούμενες ημέρες για το συνέδριο της ΕΝΑΕ το οποίο ολοκληρώθηκε αργά χθες το απόγευμα. Έτσι λοιπόν, μόλις επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, κυριολεκτικά από το αεροδρόμιο πήγε στη γιορτή των λαϊκών αγορών.

Ο κ. Τζιτζικώστας έφτασε στo χώρο της εκδήλωσης την ώρα που ήταν σε εξέλιξη χοροί και μουσικές από την Κρήτη. Και φυσικά δεν μπορούσε παρά να εκφράσει τη χαρά του για το γεγονός αυτό, μία και κατά το ήμισυ είναι Κρητικός.

Όπως ανέφερε η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας στήριξε και στηρίζει τις λαϊκές αγορές προκειμένου να υπάρχουν υψηλής ποιότητας προϊόντα σε χαμηλές τιμές. Αλλά και τις όποιες πρωτοβουλίες λαμβάνουν όπως τη χθεσινή.

«Έχουμε ακόμη πολλά καλά πράγματα να κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά ακούγοντας λίγο μετά να του αφιερώνουν και μία μαντινάδα ( video)…

ΣΤ. ΑΛ.