Ανδρέας Παπαμιμίκος: «Στην καρδιά της Ευρώπης αντιμετωπιζόμαστε ακραία ρατσιστικά»

από Team MyPortal.gr
sms

«Πυρά» εξαπέλυσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος,  δικηγόρος και πρώην γραμματέας της ΝΔ, με αφορμή τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στην Μπριζ σε βάρος φίλων του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Club Brugge.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σε ανάρτηση του στο Facebook, ασκεί σκληρή κριτική  για τα πρωτόγνωρα  και σοκαριστικά γεγονότα που σημειώθηκαν στη βέλγικη πόλη.

«Στην καρδιά της Ευρώπης, οι Έλληνες πολίτες αντιμετωπιζόμαστε ακραία ρατσιστικά και με πρωτόγνωρο μένος από Βέλγους αστυνομικούς και σεκιουριτάδες. Στην καρδιά της Ευρώπης, δεχόμαστε πρωτόγνωρη  βία με δακρυγόνα, γκλομπς, αύρες που παραλίγο να πνίξουν μικρά παιδιά, χωρίς καμία απολύτως αιτία»,  γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαμιμίκος.

«Στην καρδιά της Ευρώπης  που σε 2 μήνες έχει εκλογές η λύση είναι μια, πριν να είναι αργά, μεταμόσχευση  καρδιάς», καταλήγει στην ανάρτηση του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτηση του ο  Ανδρέας Παπαμιμίκος:

Στην καρδιά της Ευρώπης, ο δήμαρχος της Μπρυζ, αποφασίζει ποιος  μπορεί να πάρει εισιτήρια και ποιος όχι, για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Στην καρδιά της Ευρώπης, οι Έλληνες πολίτες αντιμετωπιζόμαστε ακραία ρατσιστικά και με πρωτόγνωρο μένος από Βέλγους αστυνομικούς και σεκιουριτάδες. Στην καρδιά της Ευρώπης, δεχόμαστε πρωτόγνωρη  βία με δακρυγόνα, γκλομπς, αύρες που παραλίγο να πνίξουν μικρά παιδιά, χωρίς καμία απολύτως αιτία.

Στην καρδιά της Ευρώπης , φίλαθλοι που έχουν κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα, με αγορασμένα  εισιτήριά, δεν τους επιτρέπεται να παρακολουθήσουν το ματς, χωρίς καμία εξήγηση, παρά μόνο με τον τσαμπουκά.

Στην καρδιά της Ευρώπης δεν τελειώνουν ποτέ οι συσκέψεις, οι έρευνες, τα προγράμματα, οι δαπάνες για την αντιμετώπιση της βίας, λες και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι τις περισσότερες φορές , Η ΒΙΑ φέρνει ΒΙΑ.

Στην καρδιά της Ευρώπης  που σε 2 μήνες έχει εκλογές η λύση είναι μια, πριν να είναι αργά. Μεταμόσχευση  καρδιάς.