Ανακοινώνει και επίσημα ο Τεμεκενίδης στην Καλαμαριά

από Team MyPortal.gr
sms

Την επόμενη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για τον δημαρχιακό θώκο της Καλαμαριάς ο Άρης Τεμεκενίδης, ο οποίος  στις προηγούμενες εκλογές είχε κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Καλαμαριά Πρώτη Ξανά», που προέρχεται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, θα ανακοινώσει την απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023 και θα παρουσιάσει και ένα μέρος του ψηφοδελτίου του.

Ο κ. Τεμεκενίδης στις εκλογές του 2014 είχε εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του δικηγόρου, Μανόλη Λαμτζίδη, που είχε υποστηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση είχε ιδρύσει την  ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Καλαμαριά Πρώτη Ξανά” και διεκδίκησε τη διοίκηση του δήμου. Ο κ. Τεμεκενίδης έλαβε τότε την τρίτη θέση με ποσοστό 14,8%.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της παράταξής του συζητούν με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας ανοικτά τα ενδεχόμενα αυτή τη φορά η παράταξη να έχει τη στήριξη του κόμματος.