Αμετανόητος ο Στέφανος Κασσελάκης

από Team MyPortal.gr
sms

Δεν θα απολογηθώ εγώ για αυτό που σκέφτεται όλος ο ελληνικός λαός, σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο MEGA στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Ιωνία.

Όπως τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης «αυτό που ζεσταίνει την καρδιά μου είναι όταν οι υποψήφιοι μου λένε ευχαριστούμε που μας έδωσες την ευκαιρία να συμμετάσχουμε, δηλαδή χωρίς κονέ. Πιστεύω πως πρέπει να γίνει και στα άλλα κόμματα».

«Εμείς έχουμε πει από την πρώτη στιγμή να πάνε στη δικαιοσύνη όλοι οι υπουργοί»

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στη δήλωσή του που έλεγε πως «υπουργοί σκοτώνουν παιδιά», λέγοντας ότι εάν «είχε αφουγκραστεί τις προειδοποιήσεις ο Κώστας Αχ. Καραμανλής θα είχαν σωθεί τα παιδιά».

«Το ρήμα που χρησιμοποίησα, το χρησιμοποίησε πρώτη η υποψήφια της ΝΔ. Λυπάμαι πολύ αλλά εγώ δεν σκότωσα τα παιδιά, οι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας δεν σκότωσαν τα παιδιά, οι νησιώτες που επισκέφτηκα δεν έχουν σκοτώσει τα παιδιά. Δεν έχει ακουστεί συγγνώμη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Παντελής έλλειψη ευθιξίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως εάν δεν είχε κάνει λάθος ο σταθμάρχης αυτή τη στιγμή θα ζούσαν τα παιδιά. Με την ίδια λογική εάν είχε αφουγκραστεί τις προειδοποιήσεις ο Κώστας Αχ. Καραμανλής αυτή τη στιγμή θα ζούσαν τα παιδιά. Εάν τολμάνε να πάμε σε προκαταρκτική επιτροπή και να τον αποπέμψουν στη δικαιοσύνη. Δεν θα απολογηθώ εγώ για αυτό που σκέφτεται όλος ο ελληνικός λαός. Κουνούσαν το δάχτυλο. Εμείς έχουμε πει από την πρώτη στιγμή να πάνε στη δικαιοσύνη όλοι οι υπουργοί», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Όσον αφορά όσα είπε με υγειονομικούς και προκάλεσε με αντιδράσεις υπογράμμισε ότι «οι άνθρωποι του Δημοσίου πέρα από την εργασιακή ανασφάλεια που βιώνουν και πάνω από αυτό οι άνθρωποι του Δημοσίου φοβούνται να μου μιλήσουν. Όποιος τρομοκρατείται από την κομματική ηγεσία του τόπου θα έχουν εμένα και τον ΣΥΡΙΖΑ δίπλα τους».