Αιτήσεις στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στον Δ. Καλαμαριάς

από Team MyPortal.gr
sms

Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης μαθητών και μαθητριών των δημοτικών σχολείων κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, υλοποιεί ο Δήμος Καλαμαριάς από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 23 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από φύλαξη των παιδιών, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, χορό, γυμναστική, μουσική, εργαστήρια χειροτεχνίας και κατασκευών κτλ. Δημιουργούνται τμήματα «Δημιουργικής Απασχόλησης» σε τρία Δημοτικά σχολεία της Καλαμαριάς, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο ( Τάκη Οικονομίδη 52, στο Καραμπουρνάκι), στο 7ο Δημοτικό (Ζηργάνου & Ερυθρού Σταυρού, Βότση), στο 12ο Δημοτικό (Πόντου 220 – περιοχή πρώην καπναποθηκών) καθώς και στο 22ο Νηπιαγωγείο (Πάτμου 13, δίπλα στο γήπεδο τένις) αποκλειστικά για παιδιά που τελειώνουν το νηπιαγωγείο.

Εξάλλου, σε ξεχωριστό χώρο θα απασχολούνται οι μαθητές και μαθήτριες που έχουν τελειώσει το νηπιαγωγείο.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα, από έως και τις 20 Ιουνίου, από 9.00 π.μ. μέχρι και τις 14.00, στο Γραφείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, (Καραμαούνα 1 – Πλατεία Σκρα), προσκομίζοντας φωτοτυπία του Βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού στην οποία να αναγράφονται οι εμβολιασμοί. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2313 314 170.