Αυτός είναι ο νέος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Θέρμης (ΦΩΤΟ)

από Team MyPortal.gr
sms

Αλλαγή στη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου Θέρμης, προέκυψε μετά τον απρόσμενο θάνατο του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Κοντοπίδη, για τον οποίο ο δήμαρχος Θέρμης για μία ακόμη φορά, εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια.

Μάλιστα, σήμερα στο δημαρχείο Θέρμης ορκίστηκε ο νέος δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Αγγέλου ο οποίος κατέλαβε τη θέση του εκλιπόντος Γιώργου Κοντοπίδη.

Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, αρχικά προσκλήθηκε σε ορκωμοσία ο πρώτος αναπληρωματικός σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Θέρμης του συνδυασμού “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ” , Κωνσταντίνος Μπουλιώνης ο οποίος με σχετική επιστολή, αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο Θέρμης για την πρόσκληση ορκωμοσίας του, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που δεν του επιτρέπουν να αναλάβει τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου, “τα οποία χρίζουν της απολύτου προσοχής και αφοσίωσης για την καλύτερη δυνατή προσφορά προς το έργο της δημοτικής αρχής και προς το Δήμο που τόσο αγαπάμε”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επιστολή.

Σε αντικατάσταση του κ. Μπουλιώνη, σήμερα, ο δήμαρχος Θέρμης προσκάλεσε το δεύτερο αναπληρωματικό κ. Γιώργο Αγγέλου, ο οποίος και αποδέχτηκε την πρόσκληση.