Αυτή είναι η νέα δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θερμαϊκού (ΦΩΤΟ)

από Team MyPortal.gr
sms

Με ευχές για καλή δύναμη και υπομονή στην εκπλήρωση με ευσυνειδησία των καθηκόντων του υποδέχθηκε τη νέα δημοτική σύμβουλο σήμερα στο γραφείο του, όπου και τελέστηκε η ορκωμοσία της, ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης.

Η παραίτηση του μέχρι πρότινος δημοτικού συμβούλου στο δήμο Θερμαϊκού Δημήτρη Ματζάρη έφερε ένα νέο πρόσωπο στα αυτοδιοικητικά του δήμου.

Τη θέση του παραιτηθέντος συμβούλου ανέλαβε η Νικολέττα Γαργαροπούλου, η οποία είναι απόφοιτος της σχολής Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ έχει επιδείξει έντονη δραστηριότητα σε κοινωνικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Με την επιστολή παραίτησης που απέστειλε ο κ. Ματζάρης, ευχαρίστησε τον κ. Μαυρομάτη, προσωπικά για την εμπιστοσύνη που επέδειξε προς το πρόσωπό του, αλλά και όλους τους συναδέλφους – μέλη του δημοτικού Συμβουλίου, ενώ επεσήμανε την προσωπική φύση των λόγων για τους οποίους κατέληξε στην απόφασή του αυτή, επικαλούμενος επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις, που δεν του επιτρέπουν τη δυνατότητα αφιέρωσης του απαιτούμενου για τη θέση χρόνου.

Από τη μεριά του ο κ. Μαυρομάτης εκφράζοντας κι αυτός με τη σειρά του τις από καρδιάς ευχαριστίες του προς τον απελθόντα δημοτικό σύμβουλο, επεσήμανε ότι: «Η αποχώρηση του κ. Ματζάρη στερεί από τη στενή οικογένεια του Δήμου μας μια ικανότατη προσωπικότητα, ένα σημαντικό σύμμαχο, έναν πάνω απ’ όλα ηθικό και εξεχόντως αξιόλογο άνθρωπο. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα, για τη πολύτιμη στήριξή του όλο αυτό τον καιρό, στον αγώνα στον οποίο υπήρξαμε συναγωνιστές και να του ευχηθώ ολόψυχα, αλλά και έχοντας πλήρη βεβαιότητα, καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής του».