Αδ. Γεωργιάδης: Όποιος ψηφίζει ΝΔ, πρέπει να βάλει και έναν σταυρό στον Μπελέρη

από Team MyPortal.gr
sms

«Όποιος ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, πρέπει να βάλει και έναν σταυρό στον Μπελέρη. Θα είναι αδιανόητο κάποιος να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία και να μην ψηφίσει Μπελέρη», επισήμανε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο λόγος είναι ότι αν ο Μπελέρη δεν εκλεγεί, πρώτον η Αλβανία θα έχει πετύχει μια μεγάλη νίκη έναντι της Ελλάδος και δεύτερον θα έχει χαθεί η ευκαιρία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο να έχουμε για πρώτη φορά εκλεγμένο Έλληνα βορειοηπειρωτικής καταγωγής, με τον συμβολισμό του να έχει υποστεί τέτοιου τύπου διώξεις από το αλβανικό καθεστώς», εξήγησε σε δηλώσεις του στα «Παραπολιτικά 90,1».

«Η υποψηφιότητα Μπελέρη πρέπει να είναι μια υποψηφιότητα που θα μείνει έξω από την τρέχουσα κομματική αντιπαράθεση. Η υποψηφιότητα Μπελέρη πρέπει να ενώνει τους Έλληνες», επισήμανε.

«Με ικανοποίησε πολύ η δήλωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου υπέρ του Μπελέρη», τόνισε.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ προβάλλει την πίστη του, εμένα μου αρέσει, αλλά εγώ είμαι δεξιός, δεν είμαι αριστερός», επισήμανε.

«Όλα αυτά που λέει ο Κασσελάκης για την εξωτερική πολιτική, εμένα μου αρέσουν, αλλά εγώ είμαι δεξιός, όχι αριστερός. Ο Κασσελάκης δεν έχει ιδεολογική ταύτιση με την Αριστερά», πρόσθεσε.

«Για τον χώρο της Αριστεράς αυτά που λέει και κάνει ο Κασσελάκης είναι αδιανόητα. Είναι σαν να έχει προσγειωθεί από άλλο πλανήτη. Είσαι ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, στα πλαίσια του ριζοσπαστισμού είναι ο διαχωρισμός κράτους εκκλησίας, στα πλαίσια του ριζοσπαστισμού είναι η υπεράσπιση της αθεΐας. Στα πλαίσια του ριζοσπαστισμού είναι η μάχη κατά των προκαταλήψεων, των δεισιδαιμονιών, των θαυμάτων κλπ αυτά πίστευαν οι αριστεροί, αυτά μας λέγανε», υπογράμμισε.

«Είναι προφανές ότι στρέφει τον ΣΥΡΙΖΑ με πολύ μεγάλη ταχύτητα δεξιότερα, για μένα αυτό είναι πάρα πολύ καλό, γι’ αυτούς προφανώς είναι μεγάλο πρόβλημα», συμπλήρωσε.