Κυρ. Μητσοτάκης: Διαστρέβλωση πραγματικότητας από ΣΥΡΙΖΑ -Το νερό δεν ιδιωτικοποιήται

από Team MyPortal.gr
sms

«Οι πολίτες από εμάς περιμένουν προτάσειςλύσειςέργα, όχι τοξικότητα και ανούσιους καυγάδες», επισημαίνει στην καθιερωμένη ανάρτησή του στο Facebook για τον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός αναφέρεται και στην προσπάθεια «διαστρέβλωσης της πραγματικότητας» για το νερό από τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζοντας ότι το νερό είναι φυσικό μονοπώλιο και ανήκει στο κράτος, σε εταιρείες του κράτους.

«Την προηγούμενη εβδομάδα ψηφίστηκε στη Βουλή μία πολύ σημαντική διάταξη που διασφαλίζει – για πρώτη φορά, ρητά με νόμο, ότι το νερό παραμένει δημόσιο αγαθό. Είναι λυπηρό που η Αντιπολίτευση επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, υποστηρίζοντας δήθεν ότι η Κυβέρνηση προωθεί την ιδιωτικοποίηση του νερού. Ουδέν ψευδέστερο. Το νερό είναι φυσικό μονοπώλιο. Ανήκει στο κράτος, σε εταιρείες του κράτους», ξεκαθαρίζει ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης υπογραμμίζει, παράλληλα, τη δέσμευση της κυβέρνησης να ξεκινήσουν και πάλι σταδιακά τα δρομολόγια των σιδηροδρόμων, με αυξημένα μέτρα ασφάλειας, ενώ κάνει ειδική αναφορά στην καθιέρωση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας.

Παρακάτω η ανάρτηση του πρωθυπουργού