Ποιον υποψήφιο βουλευτή θα στηρίξει ο Αδωνης στη Θεσσαλονίκη;

από Team MyPortal.gr
sms

Ποιον θα υποστηρίξει στη Θεσσαλονίκη ο Αδωνης Γεωργιάδης; Αυτό είναι ένα ερώτημα που συζητιέται υπογείως στα νεοδημοκρατικά στέκια της πόλης, καθώς εκτιμάται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θα επιχειρήσει σε αυτές τις εκλογές και να προωθήσει δικούς τους ανθρώπους στις γαλάζιες λίστες της χώρας, αλλά και να εκλέξει μερικούς βουλευτές που θεωρούνται ότι κινούνται κοντά του.

Για την Α’ Θεσσαλονίκης  οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο της πόλης κάνουν λόγο για μια πολύ καλή χημεία που υπάρχει εσχάτως μεταξύ της Ελενας Ράπτη και του αντιπροέδρου της ΝΔ. Φυσικά ο όμορφη βουλευτίνα έχει διανύσει ήδη αρκετά χρόνια στον κοινοβουλευτικό βίο, όπου κινούνταν στο ευρύτερο καραμανλικό στρατόπεδο  και δε θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί εν έτει 2018 ως πολιτική φίλη του Αδωνη. Όμως οι πολιτικές σχέσεις είναι εδώ και καιρό πιο στενές.

Επίσης ακούγεται το όνομα του δικηγόρου Νίκου Καραγιαννακίδη, που έχει εκδηλώσει εσχάτως έντονη επιθυμία να συμπεριληφθεί στη λίστα της ΝΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης και θεωρείται ότι κινείται πολύ κοντά στον Αδωνη Γεωργιάδη. Μάλιστα οι έχοντες καλή μνήμη θυμίζουν ότι στο γραφείο του Θεσσαλονικιού δικηγόρου είχαν γίνει στο παρελθόν αρκετές μαζώξεις του κ. Γεωργιάδη στη Θεσσαλονίκη όταν ο τελευταίος διεκδικούσε την προεδρεία της ΝΔ.

Επίσης κοντά στον Αδωνη Γεωργιάδη κινούνται τα τοπικά στελέχη Αστέριος Τσουκαλάς (ορίστηκε αναπληρωτής διευθυντής της Διοικούσας) και Αγγελος Χατζηδημητρίου, που δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη βουλευτική λίστα, καθώς και η περιφερειακή σύμβουλος κεντρικής Μακεδονίας Εφη Βασιλειάδου που στο παρελθόν είχε ακουστεί για το ψηφοδέλτιο της Β’ Θεσσαλονίκης.

-O Νεολαίος-