Η ομιλία Κασσελάκη στον Λευκό Πύργο

από Team MyPortal.gr
sms

Με το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του να αφορά το οικονομικό πεδίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελακης απευθύνθηκε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης από το Λευκό Πύργο.

“Ο λογαριασμός βγαίνει ” , ήταν η απάντηση του αναφορικά με το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που κατατέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ” προσθέτοντας ότι είναι ” πλήρως κοστολογημενο και εφαρμόσιμο “.  Πέρα από τις φοροελαφρύνσεις σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών ο κ Κασσελακης εξήγγειλε και νέα μείωση του ΕΝΦΙΑ..

Αναφερόμενος στο ζήτημα της ακρίβειας έκανε λόγο για κράτος που αδειάζει τις τσέπες του πολιτη. Αναρωτήθηκε μάλιστα τι μπορεί να περιείχε η επιστολή που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προς την Ούρσουλα Φον Ντελ Λάινεν. “Αυτή την επιστολή έπρεπε να τη στείλει στον εαυτό του” είπε συμπληρώνοντας πως η ακρίβεια έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση των φίλων του πρωθυπουργού”.

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών ζήτησε από τον κ Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη για το διχασμό αλλά και από τους Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Κοτζια.

Τέλος σε ότι αφορά τα Τέμπη είπε πως ενώ υπάρχουν νέες εξελίξεις κανείς δε μιλάει για αυτές. “Όπως και περσι6σνα μηνα6πριν τις εκλογές κανείς δε μιλάει για ταΤεμπτη προκειμένου να προστατευθεί ο πρωθυπουργός”.

ΣΤ. ΑΛ.