Τον ένα χρόνο από την εκλογική νίκη της γιόρτασε η “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη” – Στ. Αγγελούδης: “Στα θέλω της πόλης απαντάμε με υπερβάσεις”

από Team MyPortal.gr
sms

 

“Στα θέλω της πόλης απαντάμε με υπερβάσεις”, είναι το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, στο πλαίσιο της αποψινής ανοιχτής εκδήλωσης για τον πρώτο χρόνο από την εκλογική νίκη της “Ομάδας για τη Θεσσαλονίκη”.
Ο Στέλιος Αγγελούδης και τα στελέχη και οι φίλοι της παράταξής του γιόρτασαν αυτόν τον πρώτο χρόνο από την εκλογική νίκη στην αγορά Μοδιάνο.
Ο κ. Αγγελούδης εμφανίστηκε εξαιρετικά συγκινημένος “γιατί σε μια συνάντηση της “Ομάδας για τη Θεσσαλονίκη” συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες φίλοι και συμπολίτες”.
“Το ραντεβού μας σήμερα έχει να κάνει με το εξής: Ανανεώνουμε την υπόσχεση ευθύνης και θα το κάνουμε κάθε χρόνο”, τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας ότι κάθε Ιανουάριο η δημοτική αρχή θα παρουσιάζει τον απολογισμό πεπραγμένων για τη χρονιά που θα έχει μόλις ολοκληρωθεί.
“Εναν χρόνο από την ημέρα που η “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη” κέρδισε τις εκλογές θέλουμε να πούμε ότι με την ίδια σεμνότητα και την ίδια αίσθηση ευθύνης θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Γιατί η δουλειά του δημάρχου και της δημοτικής αρχής είναι δουλειά και όχι πολιτική”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελούδης.