Oι ετοιμασίες για το γαλάζιο πάρτυ στη Ρηγίλλης

από Team MyPortal.gr
sms

Κορυφώνονται οι ετοιμασίες στη ΝΔ για την εορταστική εκδήλωση, εν είδει party, για τα 50 χρόνια απο την ίδρυση του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ στην ιστορική γαλάζια έδρα επι της Ρηγίλλης 18.

Το νεοκλασσικό αυτό κτίριο χρησιμοποιήθηκε ως έδρα του κόμματος απο το 1975, όπου το εγκαινιασε ο ιδρυτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραμανλής, ως το 2011 όταν ο τότε πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε τη μετεγκατάσταση του κόμματος σε μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα γραφεία στην λεωφόρο Συγγρού.

Μπροστά στην είσοδο του κτιρίου έχει ήδη τοποθετηθεί μια εξεδρα απο την οποία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης περί τις 8 θα απευθύνει ομιλία. Για σημειολογικούς λόγους μάλιστα τη σημερινή συνέντευξή του στο Mega θα την μαγνητοσκοπήσει απο το γραφείο του στην Πειραιώς και όχι στο Μαξίμου.

Τα τραγούδια της “γαλάζιας γενιάς” θα κυριαρχήσουν όπως και αναμνηστικά, νέα και παλιά, του κόμματος ενώ οι γραμματείες σε τραπεζάκια θα μοιράζουν ενημερωτικό υλικό.

Πιο αργά το βράδυ η εκδήλωση θα γινει street party με dj και κρασί.

Ακόμη ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, τους οποίους μάλιστα κάλεσε προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης, δώσουν το παρών.

Β.Π.