ΠΕΔΚΜ: Αποχαιρετά με θλίψη και συγκίνηση τον αυτοδιοικητικό Τάσο Αφεντουλίδη

από Team MyPortal.gr
sms

Τη θλίψη και συγκίνησή της για τον θάνατο του επί σειρά ετών δημοτικού συμβούλου Καλαμαριάς Τάσου Αφεντουλίδη εκφράζει η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), τονίζοντας ότι  έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος που πρόσφερε σημαντικά στην αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε για πολλά χρόνια με αφοσίωση και πάθος.

Το Δ.Σ. της ΠΕΔΚΜ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του, επισημαίνοντας ότι ο Τάσος Αφεντουλίδης ήταν ένας άνθρωπος που ταυτίστηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς διετέλεσε για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος Καλαμαριάς, ενώ το 1998 ήταν υποψήφιος δήμαρχος.

Σε δήλωση ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης τονίζει:

«Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα το θάνατο του καλού  φίλου και συναδέλφου στην αυτοδιοίκηση Τάσου Αφεντουλίδη.

Η αυτοδιοικητική οικογένεια έχασε ένα σημαντικό στέλεχός της, η απώλεια και ο θάνατός του προκαλούν θλίψη και συγκίνηση στην κοινωνία της Καλαμαριάς, αλλά και στην οικογένεια του Δήμου, της οποίας υπήρξε άξιο μέλος της.

Εξαιρετικός γνώστης των αυτοδιοικητικών θεμάτων, έδωσε σκληρές μάχες από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου για όλα τα μείζονα ζητήματα της Καλαμαριάς. Μαχητής μέχρι το τέλος, ευθύς, περήφανος και αξιοπρεπής.

Η ΠΕΔΚΜ τιμά την μνήμη του και απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένειά του».