Χ. Δουκας:Αν εκλέγω θα καλέσω τους συνυποψηφιους μου για να δούμε πως θα νικησ6τον Κ. Μητσοτάκη

από Team MyPortal.gr
sms

Ενός λεπτού  σιγή στην μνήμη των θυμάτων της Κορινθίας ζήτησε να κρατήσουν ο Χάρης Δούκας πριν ξεκινήσει την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έτυχε εντυπωσιακής υποδοχής κατά την είσοδό του στον κινηματογράφο Ολύμπιον. ” Η πρώτη μου κίνηση αν εκλέγω θα είναι να καλέσω τους συνυποψηφιους για να δούμε πως θα νικησουμε τον Μητσοτάκη ” τόνισε. ξεκαθαρίζοντας πως θα παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ ανεξάρτητα τι θα γίνει στις εκλογές.

Ο κ. Δούκας απέφυγε τις αναφορές στους υπόλοιπους υποψηφίους, πλην του Νίκου Ανδρουλάκη. ” Δεν είναι δυνατό η Θεσσαλονίκη να μην έχει βουλευτή Υπενθυμίζεται πως την έδρα που κατέλαβε το κόμμα την κράτησε ο πρόεδρος του Νίκος Ανδρουλάκης. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του και απαντώντας το ότι ο Δούκας θα πάει το ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως: ”  στις εθνικές και τις ευρωεκλογές υπήρχαν με τον Νίκο Ανδρουλάκη υποψήφιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη Νέα Δημοκρατία”.

Ξεκαθαρισε δε πως στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν θέση όσοι μας λοιδωρησαν. Επικεντρώσει την κριτική του στην κυβέρνηση για την οικονομία,  την παιδεία και την υγεία. Επίσης επιτέθηκε και για την τοπικη6αυτοδιοικηση λέγοντας πως η κυβέρνηση μας θεωρεί επαίτες. ” Εγώ δεν άφησα το Πολυτεχνείο για να κάνω υποκλισεις στον Μητσοτάκη” , ειπε.

Για το ΠΑΣΟΚ επισήμανε πως ρόλο, λόγο ευθύνη πρέπει να έχουν όλα τα στελέχη του τονίζοντας τον κρισιμο6ρολο των νομαρχιακών. Για την Θεσσαλονίκη ανέφερε πως από την εποχή που ήταν φοιτητής συζητάμε τα ίδια έργα.

Στην εκδήλωση παρών ήταν αρκετοί υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος.

Από την Α ΄ περιφέρεια οι:  Αντώνης Σαουλίδης, , Γιάννης Μαγκριώτης, Ελένη Χριστιά,  Γιώργος Πινακίδης, Αναστασία Παπαδάτου, και από την Β ΄ περιφέρεια οι:  Γιώργος Αρβανιτίδης, Κώστας Πετρίδης και Μιχάλης Πάππου.

Επίσης ο πρόεδρος του ΕΚΘ Χάρης Κυπριανίδης. Από την αυτοδιοίκηση ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεων Σίμος Δανιηλιδης. οι αντιδήμαρχοι του δήμου Θεσσαλονίκης : Γιώργος Αρβανίτης, Λάζαρος Ζαχαριάδης, Σάκης Ζιώγας, Χρήστος Τζελέπης. Επίσης ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα περιβάλλοντος Δημήτρης Διαμαντάκης.

Ακόμη ο πρώην νομάρχης Κώστας Παπαδόπουλος.

ΣΤ. ΑΛ.