Απάντηση Αδ. Γεωργιάδη σε Δούκα: Nα σας ξεναγήσω σε όποιο από τα 93 νοσοκομεία που ανακαινίζουμε

από Team MyPortal.gr
sms

ΟΥπουργός Υγείας κάλεσε τον δήμαρχο Αθηναίων «όποτε το επιθυμείτε μπορώ να σας ξεναγήσω σε οποιοδήποτε από τα 93 Νοσοκομεία που ανακαινίζουμε στο μεγαλύτερο πρόγραμμα κτιριολογικής αναβάθμισης του ΕΣΥ από την ίδρυσή του», απαντώντας σε ανάρτηση του δεύτερου, ο οποίος υποστήριξε πως  δεν υπάρχουν ούτε γιατροί, ούτε νοσηλευτές στο νοσοκομείο Παπανικολάου που επισκέφθηκε σήμερα.

Στην απάντησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης επισημαίνει στον Χάρη Δούκα πως στο νοσοκομείο Παπανικολάου «φτιάχνουμε το μεγαλύτερο κέντρο ανοσοθεραπείας της Ελλάδος», καθώς και ότι εγκρίθηκαν  4.000 ακόμα προσλήψεις για το ΕΣΥ και πως η παραγωγή σε χειρουργεία στο ΕΣΥ το Ά εξάμηνο του 2024 είναι το ρεκόρ χειρουργικών επεμβάσεων σε ένα εξάμηνο.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Αγαπητέ κ. Δήμαρχε και υποψήφιε Πρόεδρε του Πασόκ όποτε το επιθυμείτε μπορώ να σας ξεναγήσω σε οποιοδήποτε από τα 93 Νοσοκομεία που ανακαινίζουμε στο μεγαλύτερο πρόγραμμα κτιριολογικές αναβάθμισης του ΕΣΥ από την ίδρυση του, στο δε Νοσοκομείο «Παπανικολάου» που αναφέρετε φτιάχνουμε το μεγαλύτερο κέντρο ανοσοθεραπείας της Ελλάδος έργο ύψους 12.000.000€.

Επίσης η παραγωγή σε χειρουργεία στο ΕΣΥ το Ά εξάμηνο του 2024 είναι το ρεκόρ χειρουργικών επεμβάσεων σε ένα εξάμηνο.

Τέλος ως προς την έλλειψη προσωπικού μόλις σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε άλλες 4.000 προσλήψεις για το 2025 που προστίθενται στις 6.000 προκηρύξεις μόνιμων θέσεων του 2024 και έτσι είμαστε συνεπείς στην προεκλογική μας δέσμευση για 10.000 προσλήψεις στο ΕΣΥ»