ΝΔ: Πλήρη κάλυψη από Τσίπρα σε Παππά – Δεν βρήκε λέξη για Πολάκη

από Team MyPortal.gr
sms

Πλήρη κάλυψη στον Νίκο Παππά προσέφερε ο Αλ. Τσίπρας με τη σημερινή του ομιλία στη Βουλή αναφέρει η ΝΔ, επισημαίνοντας παράλληλα πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε τίποτα να πει για το «σημερινό εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα του φίλου του κ. Πολάκη».

Σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς σημειώνει πως για να καλύψει τον βουλευτή του κόμματός του ο κ. Τσίπρας «έφτασε στο σημείο να θεωρεί ότι δεν ζημιώθηκε το δημόσιο συμφέρον, όταν τρία εκατομμύρια ευρώ έκαναν βόλτες με αδιαφανείς διαδικασίες σε διάφορους λογαριασμούς».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Με περίσσιο θράσος μίλησε (σ.σ.: ο κ Τσίπρας) για πολιτικές διώξεις. Προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Νομίζει ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους που δεν θυμούνται το “μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους”, όταν η σκευωρία που έστησε κατέρρευσε πανηγυρικά».

«Ελπίζουμε», συνεχίζει η ΝΔ, «τις απόψεις του αυτές να τις μοιράστηκε με τον κ. Πικραμμένο, όταν τον είχε απέναντί του στο επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο στις 24 Μαρτίου. Η χώρα έχει θεσμική και πολιτική μνήμη».

Και η ΝΔ καταλήγει: «Όσο για τις καταγγελίες του περί πόλωσης και διχασμού, τον παραπέμπουμε στο σημερινό εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα του φίλου του κ. Πολάκη για το οποίο δεν βρήκε τίποτα να πει».