Α. Γεωργιάδης: «Υποπτεύομαι ότι μία προστατευόμενη μάρτυρας δωροδοκήθηκε για να λέει αυτά που λέει»

από Team MyPortal.gr
sms

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης εξοργισμένος αναφέρθηκε στη δικογραφία για την υπόθεση Novartis λέγοντας πως κανένας δεν παίζει με την υπόληψη και την τιμή του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως “αναφορά σε χρηματισμό πολιτικού μέσα στη δικογραφία δεν έχω δει”. Επίσης ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως θα ζητήσει από τον Παύλο Σαράκη, το δικηγόρο των τριών προστατευόμενων μαρτύρων που κατέθεσαν στην Αμερική, να βρεθεί στην Επιτροπή της Βουλής και να καταθέσει για σημαντικά σημεία της δικογραφίας με το δικηγόρο να αποδέχεται να βρεθεί στη Βουλή.

Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αποκάλυψε πως η εισαγγελέας έχει δεχθεί ως αξιόπιστη μαρτυρία που λέει ότι έκανε ξέπλυμα χρήματος μέσω των εκπομπών του για την πώληση βιβλίων, χαρακτηρίζοντας τουλάχιστον αφελή την εμπλοκή της επαγγελματικής του δραστηριότητας, καθώς έκανε αυτή τη δουλειά 20 χρόνια πριν γίνει υπουργός, όπως υποστήριξε ο ίδιος.

«Υποπτεύομαι ότι μία προστατευόμενη μάρτυρας δωροδοκήθηκε για να λέει αυτά που λέει», κατέληξε την παρέμβαση του στην εκπομπή, o αντιπρόεδρος της Ν.Δ.