Ραμόνα Βλαντή: Τι σημαίνει ο χαρακτηρισμός «γατούλα»

από Team MyPortal.gr
sms

Εκτός από fashion icon η Ραμόνα Βλαντή είναι και μητέρα δύο κοριτσιών.  Μάλιστα, οι κόρες της της έφερναν και feed back σχετικά με την πρόοδό της στο «My style rocks».

«Ήρθε μια μέρα η μεγάλη μου κόρη και μου είπε “μαμά, σε στηρίζει όλη η ΣΤ Δημοτικού”, Δεν το πίστευα, γιατί εγώ δεν άφηνα τις κόρες μου να βλέπουν το “My style rocks”, λόγω των εντάσεων που είχαμε καμιά φορά. Ξέρεις, δεν είμαι έτσι στη ζωή μου. Είμαι αυθόρμητη αλλά πολύ ευαίσθητη. Ωστόσο πολλές φορές στο παιχνίδι απέναντι στους κριτές βρέθηκα σε θέση άμυνας. Και έπρεπε να υποστηρίζω τον εαυτό μου και τις επιλογές μου. Εντάξει, μπορεί να φαίνομαι καμιά φορά πιο έντονη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι άγρια. Σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Τι είπε για τον χαρακτηρισμό «γατούλα» που εκείνη εισήγαγε στην τηλεοπτική αργκό; «Είναι μια λέξη που τη χρησιμοποιώ και στη ζωή μου. Οταν θέλω να δείξω ότι οι γάτες μπορεί να φαίνονται γλυκές, χαδιάρες και να κάνουν νιάου-νιάου, αλλά όταν βγάζουν νύχια γίνονται πιο επικίνδυνα κι από σκυλιά που γαβγίζουν».