Ο Σταματάκης με την Μπισμπινά, ο γνωστός δημοσιογράφος με τον Ζέρβα, ο Μήτρου που “τρέχει” όλα τα έργα του Δήμου Θεσσαλονίκης και η μεταγραφή στον Εύοσμο 

από Team MyPortal.gr
sms
Γράφει ο “Φωτογράφος” 
Tελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές , με ορίζοντα όλων των συνδυασμών την κατάθεση των ψηφοδελτίων τους έως της 31/08.  Μόλις… αύριο δηλαδη… για να δούμε τι έχουμε σήμερα
Με την Γερακίνα Μπισμπινά θα πορευτεί ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ και πρώην Δήμαρχος Σπύρος Σταματάκης για τον Δήμο Δέλτα. Ο Σταματάκης είναι έμπειρος αυτοδιοικητικός παράγοντας με μεγάλες γνώσεις επί των θεμάτων και των λύσεων σε προβλήματα.
Μένω στον ίδιο δήμο για να σας πω ότι ο Μανωλόπουλος αποσύρθηκε και πάει με τον δήμαρχο Ιωαννίδη.
Χωρίς σταματημό τρέχει ο Θάνος Γιαννακός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Χρύσας Αράπογλου για τον Δήμο Καλαμαριάς. Ο Γιαννακός ως έμπειρος αυτοδιοικητικός καταθέτει καθημερινά προτάσεις σε καίρια ζητήματα και προβλήματα της περιοχής της Καλαμαριάς.
Με πολλά στελέχη να τον ακολουθούν συμπορεύτηκε με τον Σπύρο Πέγκα, ο Σάκης Τζακόπουλος, γεγονός το οποίο καταδεικνύει και την δυναμική που έχει δώσει στο συνδυασμό “Θεσσαλονίκη για Όλους”
Γνωστός, “δεξιός” δημοσιογράφος κλείνει με τον Ζέρβα. Ανακοινώσεις αναμένονται και εντός των επόμενων ωρών..
Κάθε μέρα παρατηρώ και μαθαίνω για το έργο που επιτελεί ο Δημήτρης Μήτρου στο τομέα των έργων υποδομών του Δήμου Θεσσαλονίκης… Μου λένε ότι ο έμπειρος μηχανικός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος έχει πάρει πάνω του όλο το κομμάτι των έργων του Δήμου Θεσσαλονίκης..
Ούτε μέχρι την μέση δεν έφτασε τελικά ο Μίλτος Τασούλης για την διεκδίκηση του Δήμου Ευόσμου Κορδελιού  Παρά τα όσα έλεγε ότι θα φτάσει μέχρι τέλους και θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον Δήμο , τελικά τα πράγματα έγιναν αλλιώς όπως το έλεγαν και οι περισσότεροι.  Καλή επιτυχία στην εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος ευχόμαστε..