H «Freskon Greece» στη Fruit Attraction /8-10 Οτωβρίου 2024

από Team MyPortal.gr
sms

Εντυπωσιακή και πολυπληθής με 45 επιχειρήσεις, συνεταιρισμούς και φορείς θα είναι φέτος η ελληνική παρουσία στην επικείμενη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών Fruit Attraction, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη από τις 8-10 Οκτωβρίου 2024.

Η ελληνική συμμετοχή στη Fruit Attraction διοργανώνεται από το πρότζεκτ «Freskon Greece», υπό την οργανωτική ευθύνη της ΔΕΘ-HELEXPO.

Η φετινή εθνική συμμετοχή του «Freskon Greece» περιλαμβάνει τις σημαντικότερες ελληνικές επιχειρήσεις φρούτων και λαχανικών, είναι η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ και έχει αναβαθμισθεί τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση.

Απαρτίζεται από 40 επιχειρήσεις και τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η Fruit Attraction αποτελεί μία από τις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου των οπωροκηπευτικών. Αναπτύσσεται σε οκτώ περίπτερα και καταλαμβάνει 58.000 τ.μ., όπου συμμετέχουν προμηθευτές φρούτων και λαχανικών, εταιρείες με υλικά συσκευασίας και ετικέτας, επιχειρήσεις μεταφορών, logistics, λιπασμάτων και παροχής υπηρεσιών. Οι επισκέπτες της είναι εισαγωγείς, εξαγωγείς και επαγγελματίες του μάρκετινγκ, χονδρέμποροι και παραγωγοί.

Το πρότζεκτ «Freskon Greece» αποτελεί πρωτοβουλία της Διεθνούς Έκθεσης Φρούτων και Λαχανικών «Freskon», η οποία διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-HELEXPO κάθε Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη και είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της αγοράς φρούτων και λαχανικών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στόχος του είναι η οργάνωση και παρουσίαση ελληνικών εταιρειών του κλάδου σε μεγάλες εκθέσεις και αγορές της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής μέσα από ένα ιδιαίτερο concept.