Χαλκιδική: Κανένα κρούσμα κορωνοϊού στον Δ. Πολυγύρου σε drive through ελέγχους

από Team MyPortal.gr
sms

 

Κανένα κρούσμα κορωνοϊού δεν εντοπίστηκε στον Δήμο Πολυγύρου στη Χαλκιδική, σε drive through rapid tests, που πραγματοποίησε Κινητή Ομάδα Υγείας Χαλκιδικής (ΚΟΜΥ), σε συνεργασία με τον Δήμο Πολυγύρου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος θα αγοραστούν 1.000 rapid tests στον δήμο, τα οποία θα μοιραστούν σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, προκειμένου να εξεταστούν οι πολίτες.

Η ανάρτηση του δήμαρχου Πολυγύρου:

«Ο Δήμος Πολυγύρου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποίησε σήμερα δωρεάν rapid tests , μέσα από το αυτοκίνητο (drive through),με άκρως ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Από τα 120 δείγματα δεν διαγνώσθηκε ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ, γεγονός που μας κάνει να αισιοδοξούμε μεν αλλά να προσέχουμε δε. Τον έλεγχο πραγματοποίησε Κινητή Ομάδα Υγείας Χαλκιδικής (ΚΟΜΥ), ενώ καταλυτική ήταν για ακόμη μια φορά η βοήθεια της Τροχαίας Πολυγύρου.

Ακολουθεί η αγορά 1.000 rapid test από το δήμο Πολυγύρου, τα οποία θα διαμοιρασθούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας, προκειμένου οι πολίτες των Τοπικών Κοινοτήτων, που επιθυμούν, να υποβληθούν σε σχετικό έλεγχο.

Τέλος ο Δήμος μας ενισχύει τον ιατρικό- χειρουργικό εξοπλισμό του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΒΑΒΔΟΥ, όπως του ζητήθηκε από τους αρμόδιους εθελοντές γιατρούς.

Συνεχίζουμε