Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο ο Ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης

από Team MyPortal.gr
sms

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο ολυμπιονίκης και θρύλος της ελληνικής ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης.
Ο παλαίμαχος ιστιοπλόος χθες το βράδυ είχε σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή, στο Καλαμάκι, στο ύψος του συμμαχικού νεκροταφείου. Έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και τράκαρε με διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο προπονητής κολύμβησης, Νίκος Γέμελος, προπονητής του Σπύρου Γιαννιώτη.

Αμέσως ο παλαιός πρωταθλητής της ιστιοπλοΐας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου διαπιστώθηκε η κρισιμότητα της κατάστασής του ενώ για το συμβάν ενημερώθηκαν και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς. Ήδη, έχουν γίνει ενέργειες για τη μεταφορά του σε στρατιωτικό νοσοκομείο καθώς ο ιστιοπλόος είναι αξιωματικός της Ελληνικής Αεροπορίας.

Ο Νίκος Γέμελος, όπως και η σύζυγος και το παιδί του που επέβαιναν στο αυτοκίνητο μαζί του, είναι καλά στην υγεία τους, ενώ κατά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Τάσος Μπουντούρης είχε και συνεπιβάτη στη μηχανή, που έχει τραυματιστεί ελαφρά.
Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο πρωταθλητής έσπευσαν από τα πρώτα λεπτά πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της ιστιοπλοΐας αλλά και φίλαθλοι καθώς ο Τάσος Μπουντούρης θεωρείται «θρύλος» για το άθλημα και είναι ιδιαίτερα αγαπητός.