Νέα βέλη Μαξίμου κατά Κυριάκου Μητσοτάκη

από Team MyPortal.gr
sms

Συνέχεια στον «πόλεμο» ανακοινώσεων με τη Νέα Δημοκρατία δίνει με νέα του ανακοίνωση το Μέγαρο Μαξίμου σχολιάζοντας ότι: «Το να συζητά ο κ. Μητσοτάκης για την αντιμετώπιση της φτώχειας είναι σαν να συζητά εκδοροσφαγέας με ανυπόμονα αμνοερίφια πότε επιτέλους θα έρθει το Πάσχα».

Στην ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού σημειώνει ότι «στη Λέσβο πράγματι υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις γιατί όπως καλά γνωρίζει η Ν.Δ. που έστειλε και αντιπροσωπεία βουλευτών της, υπάρχει ένταση εξαιτίας μιας μειοψηφίας ακροδεξιών στοιχείων».

«Ωστόσο οι διμοιρίες σε καμία περίπτωση δεν είναι όσες και οι offshore της κ. Μαρέβας Μητσοτάκη», καταλήγει το Μαξίμου.

Τον «πόλεμο» ανακοινώσεων της Τετάρτης πυροδότησε σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο καταλόγισε στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι «στερούμενη πλέον κάθε πολιτικού επιχειρήματος επιστρατεύει το μαύρο μέτωπο της συκοφαντίας, των ψευδών δημοσιευμάτων και των εκβιασμών».

Ακολούθησε ανακοίνωση της Ν.Δ., η οποία καλούσε τον Πρωθυπουργό να ενημερώσει τους πολίτες πόσες φορές έχει συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως επιχειρεί να στήσει δικό της καθεστώς.
Εν συνεχεία το Μέγαρο Μαξίμου ανέφερε μεταξύ άλλων σε νεότερη ανακοίνωσή του ότι «ο κ. Μητσοτάκης και η Ν.Δ. τολμούν να μιλούν για Δημοκρατία, κράτος δικαίου και Δικαιοσύνη, τη στιγμή που διαχρονικά εμπλέκονται σε ατελείωτα σκάνδαλα».

Από την πλευρά της, η Ν.Δ. ανταπάντησε κάνοντας λόγο για «απελπισμένη παρέα αδίστακτων εξουσιομανών που επιδιώκουν να σύρουν την χώρα στη λάσπη», τονίζοντας ότι «όσο μικραίνει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο μεγαλώνει η αθλιότητά του».